2777
2789
عنوان

پیام بدم یا نه ؟

48 بازدید | 4 پست

سلام.ممنونم که اومدین تاپیکم.

من یک سال و نیم با یه آقایی دوست بودم.محترمانه و به دلایلی کات شد.چون هر دو خسته بودیم.الان بعد از یکسال. هفته پیش پدرشون فوت شده.من خیلی گریه کردم و واقعن قلبم به درد اومد از این اتفاق.توی اینستا براش پیام تسلیت فرستادم اما سین نکرد.من قصد شروع رابطه نداشتم.فقط دلم میخواست همدردی کنم و بدونه غمش برام مهم.چون قبلن روزای سختی که داشتم و مادرم مریض بود ایشون بامن خیلی خوب بودن.

الان بنظرتون توی واتساپم پیام بدم یا نه؟یا همون اینستا کافی بود و ممکن حوصله نداشته جواب بده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز 

من احساس شما رو درک میکنم ولی واقعیت اینکه ارتباطی که تموم شده تمام شریانهاش باید قطع بشه اینکه بعدش چی اتفاقاتی میوفته نباید باعث ارتباط مجدد بشه پس در مجموع کارتون درست نبوده

الانم شما نمیدونی پیام سین نشده یا اصلا متوجه پیامتون نشده

اگه مورد اول باشه چی؟ همون یکبار کافیه و لطفا دیگه پیام ندید

چون ممکنه نخواستن که سین کنن...