2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو و هنرمند، کسی کالباس خونگی درست کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 25 پست
اگه کمی دقت داشته باشی و سنجیده صحبت کنی از اول گفتم ساعت کاری دبیر کمتره. در طول مدت کار یه پرستار ...

اهان 

اونی که میندازنش تو بخش سوختگی و اورژانس چی؟ اونم به ندرت این چیزا رو میبینه؟

هرچقدر هم این چیزا رو بگی بازم به پرستاری نمیرسی چون توی پرستاری با جون یک انسان سر و کار داری اگه یکم تعلل کنی ممکنه به قیمت جون یک انسان تموم شه

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

من که اینجوری دیدم، بیمار و همراهش برای اینکه کارش راه بیفته و درمان شه جرات اعتراض ندارهمگر اینکه پ ...

شما اینجوری دیدی چون تاحالا گذرت به بیمارستان نخورده 😂

هروقت با چاقو همراه مریض اومد تهدیدت کرد و مرگ مریضشو از چشم تو دید بعد بیا بگو پرستاری راحته 😏

درضمن اون تقدیر و تشکری که کردن حقمون بود، مهاجرتی که داره انجام میشه بازم حقمونه

اگه پرستاری و پزشکی راحته چرا اینقدر پرستار و پزشک دارن خودکشی میکنند؟ چرا هیچ دبیری خودکشی نمیکنه؟

چرا هیچ دبیری مبتلا به سندرم کاروشی( مرگ در اثر کار زیاد) نشده؟

شما معلما با پول مفت گرفتن و تعطیلات زیاد اینطوری وقیح شدین و به جایی رسیدین که خودتون رو با ما مقایسه میکنید 😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان اونی که میندازنش تو بخش سوختگی و اورژانس چی؟ اونم به ندرت این چیزا رو میبینه؟هرچقدر هم این چیزا ...

با علم به کاری که می‌خواست انجام بده وارد شده. همونطور که به دبیر با آگاهی از شغلش وارد این شغل شده.. بله به ندرت ٩٠ درصد سوختگی اتقاق میفته! 

خیلی دست بالا گرفتی پرستار رو 😄 جون یک انسان🙄🙄😁😁

اون دست پزشکشه جانم نه پرستار 🤦‍♀️🤦‍♀️😄😄

شما اینجوری دیدی چون تاحالا گذرت به بیمارستان نخورده 😂هروقت با چاقو همراه مریض اومد تهدیدت کرد و مر ...

نه فقط تو بیمارستان دیدی و بس!! ار همون آدمای چاقو به دست تو مدارس هم هستن. به دبیر حمله ور شدن، مجروح کردن، نمیدونی بدون 

خودکشی به ذات و اعتقادات انسان بستگی داره نه سختی کار! وگرنه تمام کارگرای مشاغل سخت (معدن و پالایشگاه و نیروی دریایی و..... باید خودشون رو میکشتن🙄🙄😄

عجب دلایل عجیب و مسخره ای میاری

راستی وقیح توی بی شخصیتی هستی که خیییعلی خودتو دست بالا گرفتی و آبروی هر چی پرستار متشخص و کار بلد رو هم بردی

بیچاره و باز بیچاره اون بیماری که کارش به تو بیفته🤦‍♀️

(هرچند شک دارم اصلا پرستار باشی یا نه) 

من کسر شانم میدونم که با چنین ادم بی شخصیتی دیده بشم چه برسه به قیاس😄😄😄

متاسفانه همکارانم در تعلیم و تربیت تو خییلی کوتاهی کردن، هرچند تربیت خانوادگی که غلط شد، تو مدرسه تغییر نمیکنه 

یادت نره دیگه هیییچ وقت خودتو در کنار شان و منزلت بالای دبیری تصور نکنی 

مخصوصا تویی که بویی از ادب و ارزش انسانی نبردی😄😄

برو همون سوختگی ها رو تمیز کن، خدا قوت😄

با علم به کاری که می‌خواست انجام بده وارد شده. همونطور که به دبیر با آگاهی از شغلش وارد این شغل شده. ...

محض اطلاعتون تا پرستار نباشه پزشک هیچ کاری نمیتونه انجام بده😂 این همه درس نخوندم تو دانشگاه علوم پزشکی تهران تا توی جوجه اردک زشت بگی پرستار هیچ کاری نمیکنه

دو روز پرستارا اعتصاب کرده بودن کل کشور داشت نابود میشد😏

کدوم گوری درس خوندی که جرات می‌کنی با منی که توی بهترین دانشگاه ایران درس خوندم اینطوری صحبت کنی؟

بدبخت عقده از تک تک کلماتت میباره، پرستاری آرزوت بوده نیووردی از درد مجبوری معلم شدی از پس دانش آموزات هم بر نمیای🤣

نه فقط تو بیمارستان دیدی و بس!! ار همون آدمای چاقو به دست تو مدارس هم هستن. به دبیر حمله ور شدن، مجر ...

سوختگی رو تمیز نمیکنن، با پانسمان های نوین درمان میکنن همشم وظیفه پرستاره

معلما به خاطر حقوق مفت هار و وحشی شدن، ولی مهم نیست چون دهه نودی ها خوب دارن از خجالتتون در میان 

اون خراب شده ای که توش درس خوندی سطحش از دانشگاه پیام نور دارغوز آباد پایین تره، خودتو دست بالا ندون،همه درسایی که خوندی دینی و تألیف قرائتی هست😂😂😂😂😂😂😂😂

لیاقتت همینه بشینی کنج خونه کالباس خونگی درست کنی عقده ای 🤣

اساتید ما مترون بیمارستان های بزرگ تهران هستند، اونوقت تو یه معلم مزخرف به درد نخوری که ته هنرت کالباس خونگی درست کردنه ، بعدشم بری خونه مادرشوهر کلفتی کنی 🤢

دیگه هم ریپلای نکن 

چون در شأن یه فارغ‌التحصیل علوم پزشکی تهران نیست که جواب یه معلم فرهنگیانی رو بده

تازه معلومم نیست شاید دیپلم داری و از فرط کمبود معلم گذاشتنت سر دانش آموزان بدبخت 😂

دیگه هم ریپلای نکن چون در شأن یه فارغ‌التحصیل علوم پزشکی تهران نیست که جواب یه معلم فرهنگیانی رو بده ...

اصلا مزخرفاتت رو نخوندم بیچاره ی رقت انگیز😅

اما انگار خیییلی سوختی که حقیت رو شنیدی!! هوا برت نداره هیچی نیستی جز یه تزریقاتی😅😅

اما نه!! به تزریقانی های محترم و متشخص و با تربیت و بدون عقده ی خود بزرگ بینی توهین نشه که تو رو با اونا یکی کردم 🤔

کاملا مشخصه هیچ کس حسابت نمیکنه و مدااام میخوای بگی کسی هستی😏😏

مخصوصا وقتی سعی میکنی خودتو در رده ی پزشک بذاری😄😄😄😄😄😄

میدونی خییلی وقتمو گرفتی!! پس دیگه پیامی ازت نبینم ترحم برانگیز بدون تربیت🙄 

اتفافا خیلی دوست داشتم جوابتو بدم اما قفل شد همون دوره ی که معلما دیسک گردن گرفتن و چشمون چند درجه ض ...

دوران کرونا درصد خیلی خیلی بالایی از معلمان عزیز کلا درس نمی دادن و راحت بودن

چقدر بی انصافی 

حالا که اون وحشت گذشته معلومه که اینطور با خیال راحت درباره ی بیماران کرونا حرف می زنین

💔🖤