2777
2789
عنوان

این داماد بی عرضه دیگه همه روعاصی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 39 پست

قضاوت ممنووووووع.

شاید مشکل روحی یا هر چی داره خدای نکرده.

ازش پرسیدید چرا؟

این کاربرها هم اصلا نمیدونند درد مردم چیه فورا قضاوت میکنند   

ادای 14000 صلوات به نیت کلیک کنید: سلامتی و پیروزی مدافعان حرم +آزاد سازی کامل کشورهای مظلوم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت بهش کمک نکنید از دستش نگیرید به پول که احتیاج پیدا کرد خودش میاد التماس کار کردنو می کنه 

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
واقعا همینطوره بیشترخصوصیات زنونه داره...توکارای خونه خیلی کمک میکنه...تو آشپزی و...ولی کاربیرون خی ...

خب بره رستوران طرف بشوره یا نظافت منزل مردک بی عار

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  
قضاوت ممنووووووع. شاید مشکل روحی یا هر چی داره خدای نکرده. ازش پرسیدید چرا؟ این کاربرها هم اصلا ن ...

وااای یعنی بارها وبارها داداشم باهاش حرف زده حتی گفته طلاق خواهرمو میگیرم اما انگاراین بشرتواین دنیا نیست

خیلی کارای خوب براش جورکردن ولی لیاقت نداشت.حیف خواهرم ...خیلی درحقش داره خانومی میکنه

به قول خودت زبون بازه دیگه مامانم همیشه میگه هیچی نداشته باش یه زبون چرب و نرم و اخلاق خوب داشته باشی همه کارات راه میوفته ایشالا خواهرت در آینده نزدیک خوشبخت بشه 

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  

این آدم دیگه صلاحیت داشتن زن و زندگی رو نداره بهتره یه مدت ولش کنید به حال خودش بهش پولم ندید خاهرتم راضی کنید لا بچه ش یه مدت ترکش کنه شاید تنها و بی پول بمونه به خودش بیاد وگرنه که منم باشم بم خوش میگذره بیکار بگردم بخورمو بخابم

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
باورتون میشه ۳۴ سالشه ولی اینجوری....خیلی نگران آینده خواهرم وپسرشیم...

عزيزم خواهرت بايد نگران باشه ! شوهرش از اول اينطوري بوده واسه چي يه بچه رو اسير اين زندگي كرده، بايد صبر ميكرد تا شوهرش درست بشه بعد بچه بياره! الانم با حرص خوردن درست نميشه از مادرشوهر خواهرت كه گذشت، خواهرت الان بايد به شوهرش فشار بيار به فاميل هاي خودتونم بسپره كسي بهش پول نده و ضامنش نشه

خدایا مراقب دخترم باش!!!!!!!