2777
2789
عنوان

این داماد بی عرضه دیگه همه روعاصی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 39 پست

عزیزم ما تو خانوادمون یه انگل ۴۵ ساله داریم انگار اونو داری توصیف میکنی برام .اینا مثل غده سرطانی هستن باید کند و انداخت دور فقط هم زبون چرب و نرم دارن ۸۰ سالشون هم بشه ادم نمیشن.فقط من موندم با این هممممه بد حسابی اینا کیت که باز بهش پول قرض میدن!!یا به راحتی میره کلی وام میگیره که والا ما تو حسرت یدونشیم!!انگار خدا هم واسشون میسازه😑

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما تو خانوادمون یه انگل ۴۵ ساله داریم انگار اونو داری توصیف میکنی برام .اینا مثل غده سرطانی هس ...

ماکه دیگه پشت دستمون روداغ کردیم بهش پول ندیم.اما مادر دلش به حال خواهرم‌میسوزه

یکی از اقوام ما الان هفتاد و خورده ای سالشه. میگن هیچ وقت سرکار نرفته و درآمد نداشته خانومش از سختیایی که کشیده بود برای من میگفت پا به پاش اشک ریختم. شوهر منم همین نشونه ها رو داشت منم بعد از یه سال ولش کردم. به نظرم این یه بیماریه که هیچ درمانی نداره.

عزیزم اینا مال تربیت غلط خانواده هاشونه که بی مسولیت بارشون میارن

منم شوهر اولم اینجکری بود 5 سال واستادم درست نشد ب همه در هم زدم اخر طلاق گرفتم 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست
عزیزم اینا مال تربیت غلط خانواده هاشونه که بی مسولیت بارشون میارن منم شوهر اولم اینجکری بود 5 سال و ...

واای یعنی هیچ راهی نیست اینا درست بشن.

بعیدمیدونم خواهرم به جدایی راضی بشه...

ولی اخه مگه یه سال دوساله؟

ازحق نگذریم اخلاق خوبم زیاد داره.احترام خانومشوهمیشه داره.هواشو داره مخصوصا توکارای خونه.اخلاقش خوبه...ولی تنبله 

ادعامیکنه داره کارمیکنه ولی واقعا اینطورنیست...بلف میزنه.

این خیلی ظلمه درحق زن بااینکه میدونم ازعهده این یکی کارخوب برمیاد

بهتر از اینه که قرض کنن حداقل به خونه زندگی و بچش میرسه خواهرتم پول میاره مردای اینجوری دیدم من. شوهر دختر خاله دوستم اینجور بود انقد دوست داشت بشوره و بسابه و بپزه... به قول شمام مهربون بود و زن دوست فقط کار بیرون نع!!!دیگه زنش رفت سر کار .

فکر کنم اینا مشکل هورمونی دارن دست خودشون نیست

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁