2777
2789

اومدیم روستا مسافرت  تا دوهفته دیگه نمیتونم برم دکتر .... ممنون میشم اگه میتونید کمک کنید تجربه دارین 

سینه سمت راستم نوکش درد میکنه و فشار میدم مایع زردرنگ میاد بیرون .. الان ۳۶ روز گزشته از پریودی قبلی و هنوز پریود نشدم یعنی باردارم ؟

یا پرولاکتینم بالا رفته یا سرطان سینه گرفتم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم امیدوارم پیاممو ببینی من خیلی نگرانم سینه سمت راست منم نوکش درد میکنه فشار میدم ترشح شفاف زرد رنگ میاد بیرون خیلی نگرانم فعلا نمیتونم برم دکتر شما رفتین دکتر چی گفتن عزیزم . ممنون میشم جوابمو بدی😔🙏

سلام عزیزم امیدوارم پیاممو ببینی من خیلی نگرانم سینه سمت راست منم نوکش درد میکنه فشار میدم ترشح شفاف ...

سلام گلم رفتم آزمایش پرولاکتین خوب بود... 

گفت دست نزن .. منم دیگه بیخیال شدم و فشار ندادم 

خدارو شکر خوب شد ... و برای مایع که میومد بیرون گفت چون بچه شیر میدادی از سینه مایع میاد بیرون کلا ور نرو ...  من سه سال پیش بچمو از شیر گرفتم 

سلام گلم رفتم آزمایش پرولاکتین خوب بود... گفت دست نزن .. منم دیگه بیخیال شدم و فشار ندادم خدارو شکر ...

سلام عزیزم برای شما هم ترشح سینتون شفاف زرد رنگ بود؟

یا مثل حالت شیر زردرنگ وآغوز؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎