2777
2789

پوشیده باید باشه دیگه . بزرگ شده. 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به نوع فامیلتون داره خباگر خیلی مذهبین تو میتونی یا مثل اونا بگردی یا مثلن مانتو بپوشیاگر بی ح ...

ببین عزیزم مثلا مادرم بلوز شلوار + شال خالم تیشرت شلوار خانواده‌ منم گیر. میدن اما خب منم دیگه نمیدونم چیکار کنم 

بستگی به نوع فامیلتون داره خباگر خیلی مذهبین تو میتونی یا مثل اونا بگردی یا مثلن مانتو بپوشیاگر بی ح ...

ببین مثلا ۵۰ درصد بی‌حجاب ۵۰ درصد با حجاب منم شومیز شلوار میپوشم با شال بابام و مامانمم‌ نبودنی‌ تیشرت و شلوار بدون شال دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم هرکی یه جوره

ببین عزیزم مثلا مادرم بلوز شلوار + شال خالم تیشرت شلوار خانواده‌ منم گیر. میدن اما خب منم دیگه نمیدو ...

وقای اونا اونجور میپوشن خب تو‌هم مثلن اونا بپوش

یا برو یه مانتو بگیر که یکم کوتاه باشه ولی زیاد اندامت معلوم نباشه