2777
2789

خانوما ، از کجا باید بفهمم که از نظر اخلاقی و بلوغ ذهنی آمادگی ازدواج رو دارم ؟ همش احساس میکنم بچم و اصلا شبیه کسانی که شوهر دارن نیستم واسه همین اصن هیچ کسو جدی نمیگیرم ، 22 سالمه و مجردم 

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیکای اینجا رو بخون دیدی چقدر سطحی و الکین اگه شماهم مثل اونا فکر میکنی یعنی هنوز بلوغ فکری نداری

بدتر گیج شدم 😂 نمیدونم تاپیکامو ببین ، مال منم سطحیه ؟ 😂 من روزمرگی و مشکلاتمو تاپیک زدم 😂😐

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
بدتر گیج شدم 😂 نمیدونم تاپیکامو ببین ، مال منم سطحیه ؟ 😂 من روزمرگی و مشکلاتمو تاپیک زدم 😂😐

سطحی از نظر زندگیه زناشویی میگم عزیزم

اونایی که تا شوهرشون میره خونه ی مادرشوهر ۱۰۰تا خرف در میارن .شکاکن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

حست درسته واقعا هم بچه ای ۲۵ به بعد

وای بعد میگم اینایی که قبل 18 ازدواج کردن چی بودن مگه که پدر مادرشون فکر کردن اینا به بلوغ رسیدن شوهرشون دادن

چه باحالمنم همين بودم و در نهايت سي سالگي ازدواج كردمهمين كه ميدوني امادگيش رو نداري خوبهپذيرش اينكه ...

وای من الان یکی بهم بگه بالا چشمت ابروعه میزنم زیر گریه

سطحی از نظر زندگیه زناشویی میگم عزیزماونایی که تا شوهرشون میره خونه ی مادرشوهر ۱۰۰تا خرف در میارن .ش ...

عاره راست میگی ، منم شاید تحمل ندارم هنوز و اونقدر صبور و با گذشت نیستم

اول از همه باید ثبات شخصیتی داشت یعنی اگر حالو هوات با تلنگری عوض میشه و بدتر نمیتونی خودتو از اون حال خارج کنی هنوز وقتش نیست، باید بتونی گلیم خودتو از آب بیرون بکشی همون مسئله ی داشتن درآمدو اینا، باید یه تعداد دوست داشته باشی که کنارشون شادی ولی از اون مهم تر باید بلد باشی با تنهایی خودت کنار بیای و حالت کنار خودت خوب باشه، باید سواد رابطه رو داشته باشی که مهم ترین قسمتش توانایی انتقال احساسات یا مشکلاتی که هست با صحبت کردنه البته درست صحبت کردن خیلی مهمه، باید بلد باشه بعضی مواقع صبور باشی و اینکه توی بعضی موارد توانایی گذشت هم لازمه تا بتونی با شخص مقابل سازگار باشی، فعلا همینا یادم میاد

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
وای بعد میگم اینایی که قبل 18 ازدواج کردن چی بودن مگه که پدر مادرشون فکر کردن اینا به بلوغ رسیدن شوه ...

ببین عزیزمن ازدواج سن خاصی نداره 

هرموقع خواستگار خوب برات اومد ازدواج کن 

از نظر اخلاقی عالی باشه شرایطشم متوسط باشه 

چنین موردی پیدا شد چه تو هجده سالگی 

چه تو چهل سالگی ازدواج کن 

یاشاسین آذربایجان   
اول از همه باید ثبات شخصیتی داشت یعنی اگر حالو هوات با تلنگری عوض میشه و بدتر نمیتونی خودتو از اون ح ...

مورد اول هست ، یعنی خیلی یهویی بهم میریزم و عصبانی میشم ولی سریع آروم میشم ، دانشجوعم و فعلأ درآمد خیلی کم دانشجویی دارم تا دو سال دیگه که طرحم شروع بشه ، ولی مطمئنم که سواد رابطه رو دارم ، کنار دوستام حالم خوبه ، تنهایی هم خوبه ، نیاز به کسی ندارم و تو جمع هم اذیت نیستم ، صبوری هم با دوستام خیلی کردم تا یه حدی که دیگه از چشمم افتادن که گذاشتمشون کنار ، تو رابطه های قبلیم هم همینطور ، الانم چون دانشجو شهر دیگه عم تقریباً همه ی کارهامو خودم انجام میدم ، از غذا پختن و شست و شو و همه چی 

شایدم زیاد بچه نیستم ، روحیم خیلی شاده فقط و اکیتوم

ببین عزیزمن ازدواج سن خاصی نداره هرموقع خواستگار خوب برات اومد ازدواج کن از نظر اخلاقی عالی باشه شرا ...

پیش اومده ، ولی حس میکنم من از نظر اخلاقی بچم