2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم وانیلو راستیش 

اما بوی وایتکس بیاد معمولا خوب نیست 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

شمع عود کیک یا خوراکی که عطر وانیل داره شاید باشه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
استغفرالله شاید خ و د ا ر ض ا یی میکنه. شااابد

اخه بوی وانیل؟ نمیدونم والا شاید 

یا شاید یه عطری اسپریی یا شمعی داره که بوی وانیل بده 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

مکملایی که واسه ورزشکارا میخورن بعضیاشون بوی وانیل میدن مادرشوهرم توظرف مکمل شکر گذاشته ظرفشو باز میکنی بوی وانیل میده

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
نمیدونم عزیزم والا منم احتمال دادم ماک تواتاقش نیستیم

اره واقعا همون‌ 😂

ولی انشالله که چیزی نباشه