2777
2789

برا هر نفر ۲ قاشق آرد برنج یه کاسه میشه

حالا × تعداد کن

همیشه کمی بیشتر درست کن

تو گوگل نوشته آرد برنج رو با شیر بپز

ولی تو اول با آب بپز تا خامی آرد گرفته شه

بعد شیر رو اضافه کن

در صورت تمایل در انتها ۳ قسمت کن ، به یکی پودر کاکائو و دیگری زعفرون بزن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر یه لیوان شیر یه قاشق آرد برنج ،شکر هم چشمی میریزم ،مزه کن شیرینیش اندازه باشه،اینارو هنو رو شعله نزاشتم با همزن دستی هم میزنم تا آرد گلوله شده نمونه داخلش،بعد میزارم رو اجاق شعله متوسط همینجور هم میزنم تا بجوش بیاد و غلیظ شه ،آخرش هم یه ته استکان گلاب میزنم و داغ داغ میریزم تو ظرف وقتی خنک شد تزئین میکنم با دارچین یا پودر پسته

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
برا هر نفر ۲ قاشق آرد برنج یه کاسه میشهحالا × تعداد کنهمیشه کمی بیشتر درست کنتو گوگل نوشته آرد برنج ...

یعنی الان هشت قاشق ارد برنجو ب همراه نصف لیوان آب توقابلمه حل کنم بعد شیر و مواد دیگش چی

مرسی عزیز دلم ،فقط واسع چهار نفر چن لیوان شیر؟

برای هر ❗ یک نفر ❗

۲ لیوان شیر

۲ قاشق آرد برنج

۲ قاشق شکر « می تونی کمتر هم بریزی »

👆🏻 این مقدار برا یک نفره

ضربدر تعداد کن

برا کلش هم نصف استکان گلاب کن کافیه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
برای هر ❗ یک نفر ❗۲ لیوان شیر۲ قاشق آرد برنج۲ قاشق شکر « می تونی کمتر هم بریزی »👆🏻 این مقدار برا ی ...

این مقدار برا یه کاسه دسر خوری کافیه

همیشه بیشتر درست کن کم نیاد

نفری یه لیوان

خدا خیرت بدع الهی عزیزم ،ببین درست میگم؟پس شد چهار لیوان شیر ،چهار قاشق آرد برنج ،شکر طبق ذائقه ....اول چهار لیوان شیرو میریزیم توقابلمه بدون شعله،بعد چهار قاشق شکر واردو میریزیم داخلش خوبمیکس میکنیم تایع دست شه ،بعد همین مخلوطو روشعله میزاریم یه سر هم میزنیم تاقوام بیاد و  ...

خدا خیرت بدع الهی عزیزم ،ببین درست میگم؟پس شد چهار لیوان شیر ،چهار قاشق آرد برنج ،شکر طبق ذائقه .... ...

کاملا درسته،من زیاد میپزم واس بچه هام،رو شعله مدام هم بزن تا یکدست شه

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖