2777
2789
عنوان

خانما تو رو خدا کسی تخصص از بچه داری داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر تبش بیشتر از سه روزه حتما آزمایش میخواد احتمال زیاد آنتی بیوتیک باید بخوره .برای تهوع باید دارو میداد که بتونه چیزی بخوره فکر کنم شربتش هست آب سیب بگیر خونگی بده بخوره . شیره گوشت گوسفندی براش بزار سوپ مقوی درست کن ولی اول فکر تهوعش باش

برای تبش هم فقط استامینوفن بده یه وقت بروفن ندی ها

مطمئنید ویروس اخه فک میکنم فقط بچه من اینجوره متخصص اطفال هیچی بلد نیستن گعتم شاید داخلی بهتر باشه

چرا علیپور خیلی خوبه رییس ان آی سیو تخت جمشید بود توکلیانم عالیه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

سه چهار روزه ولی دو روز کاملااااا افتاده رو زمین

بابا عزیزمن فکر کردم سابقه داره 

خب ویروس گرفته دیگه مریضه

تا میتونی مایعات بهش بده غذای سنگین نده 

ماست و دوغ بده خونگی 

چای خیلی کمرنگ 

وان لایت از داروخانه بگیر اب بدنشو تعمین کنه 

اندانسترون شربت حالت تهوع اون خوبه بگیر 

عصاره مرغ و گوشت حالت مایع درست کن بهش بده

با هر ترفندی میتونی بهش بده بخوره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بابا عزیزمن فکر کردم سابقه داره خب ویروس گرفته دیگه مریضهتا میتونی مایعات بهش بده غذای سنگین نده ماس ...

میگم اصلا نمیخوره اصلااااا اصلاااا

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

عزیزم اگر تبش بیشتر از سه روزه حتما آزمایش میخواد احتمال زیاد آنتی بیوتیک باید بخوره .برای تهوع باید ...

من همش پروفن میدم ، 

چرا ؟؟؟

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

عزیزم اگر تبش بیشتر از سه روزه حتما آزمایش میخواد احتمال زیاد آنتی بیوتیک باید بخوره .برای تهوع باید ...

گل من در مواقعی که استا تاثیر نداره و تب داره میره بالا و یا کلا پایین نمیاد بهتره ایپو و یا شیاف استا بدی 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

روتا ویروسه.

تو تابستونا شایع تره

بچه های من ی هفته دوره داشت.

دل در هم داشتن با دلپیچه.

شربت انداسترون داد.برای  دل درد دی سیکلیون داد دکتر

دوغ برای تهوع خوبه.غذای سنگین نده.

یکم یکم غذا بده.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
حداقل سونو ببر برو دکتر اطفال یا داخلی عمومی خودت بگو‌سونو بنویسن هرچند باید انواع ازمایشا گرفته بشه ...

اره سونو و ازمایش میگم بنویسه

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

مطمئنید ویروس اخه فک میکنم فقط بچه من اینجوره متخصص اطفال هیچی بلد نیستن گعتم شاید داخلی بهتر باشه

ببرش یه متخصص دیگه 

خدانکرده ویروس باشه ونیازبه بستری داشته باشه چی میخوای سه روز خونه نگهش داری😑اینترنتی یه دکترخوب پیداکن وقت بگیر عصرببرش حتما