2821
2789
عنوان

پارسیان دو گرمی رو باید چند بخرم

90 بازدید | 10 پست

چرا قیمت تابلو پایین تر از فروشگاه های اینترنتی هست

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا نخرم

چوس تومن دستم اومده😂

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
چرا نخرمچوس تومن دستم اومده😂

بخر از طلافروشی معتبر بخر چکش کن هولوگرام داشته باشه پلمپش آسیب ندیده باشه و خط و خش روش سکه نباشه من همیشه میخرم خیلی هم فروختم تا حالا مشکلی نداشته برام 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نخر عزیزم میبینی ک هر روز طلا فروشا و کارشناسا داد میزنن نخرین

طلا فروشا خودشون میخرن و میفروشن چرا داد بزنن نخر ؟؟؟ من تو یکسال گذشته هم خریدم هم کلی فروختم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
حالا من تجربم و چیزایی ک میلیون ها بار دیدمو گفتم

منم تجربمو گفتم طلا فروشیها پر از سکه پارسیانه کافیه از طلافروشی معتبر بخری نه از دیج ی کالا و دیوار من سالهاست میخرم و کلی هم سود کردم روش یه چیزی از روی هوا نگفتم چون خودم تجربشو داشتم گفتم 

2825
2823
2791
2779
2792