2777
2789

۱۷۵ متره نوساز نقشه خیلی خوب نور گیر کامل ویوو طبقه ی ما کامل باز بالاشهر منطقه بسیار عالی و باکلاس تو این منطقه قیمت خونه از متری ۶۵ هست تا ۱۴۵ میلیون.

ایراد خونه ی ما ۴ واحدیه و یه ساختمون دقیقا جلوی خونه ی ماست که هیچ نمایی از ساختمون پیدا نیست و واحدهای پایین عملا جلوشون بسته ست. ولی خداروشکر واحد ما چون بالاست و اون ساختمون از ما پایینتره برای واحد ما مشکلی ایحاد نکرده فقط از بیرون که میایی خیلی تو ذوق میخوره.

حالا ما اگه اینو بفروشیم باید حدودا ۱۶۰ متر مثلا ۶ یا ۷ سال یا ۱۰ سال ساخت بخریم که تک واحدی هم باشه. فقط الان اصلا برای خرید خونه کسی نمیاد و فروش نمیره بنظرتون تو همین بریم بشینیم یا بفروشیم و یک واحد دیگه با خصوصیاتی که گفتم بخریم؟ یک ماه دیگه میخوایم بریم توش شوهرم گفت زود تصمیمتو بگیر.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا برو تو خونه حالشو ببر 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

در ضمن اگه برم توش بشینم چون تنبلم دیگه عمرا بلند نمیشم چون برای کل خونه هم میخوام وسیله نو بخرم طبق نقشه ی خونه وسیله میچینم باز عوض کردنس سخت میشه دیگه نشستم عوضش نمیکنم تا توش نرفتم باید تصمیممو بگیرم.

من نفهمیدم مشکل چیه. میگی خونه بزرگه نوسازه ویو خوب منطقه خوب. بریم یه خونه چند سال ساخت کوچیکتر بگی ...

ایراداشو گفتم دیگه ۴ واحدیه و جلوش یک ساختمون هست که نماشو گرفته

شوهرم میگه تک واحدی بگیریم تو حاشیه باشه.

برو زندگی کن وقتی شرایطش عالیه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
خجالت! و مایی که خونمون ۵۰ متره کلا !

وضع هر کس فرق داره دیگه اینا حتما براشون زشته🙂😐😐😐🙂😐😂

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

عزیزم مورد ۱۷۵ متری  نو ساز رو بچسب 

هم منطقه خوبیه، هم خودت وقتی توش زندگی میکنی احساس بهتری داری 

واسه حرف مردم میخوای خودت رو اذیت کنی؟ موضوعی که گفتی اصلا چیز مهمی نبود  تو برای خودت تو ذهنت بزرگ کردی 

ما شیرازیا یه ضرب المثل داریم میگیم فلانی هنوز نرفته یمن که بگه وای بر من .

شما هم با احترام خوشی زده زیر دلت که خونه با این همه مشخصات خوب رو میخوای بفروشی به خاطر ویو . یه پرده شیک بزن به پنجره ات تا همین یه ذره رو هم نبینی . اگر دردسر یه خونه ای که باب میل هست رو بکشی اون وقت میفهمی چه جواهری از دست دادی راهی هم نداری

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

شما دیگه خیلی باید مرفه بی درد باشی که نگران نمای ساختمانهای کنار خونت هم هستی 

من تا حالا به این فکر نکردم ساختمون همسایه هم باعث خجالت و آبروریزی باشه 😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ایراداشو گفتم دیگه ۴ واحدیه و جلوش یک ساختمون هست که نماشو گرفتهشوهرم میگه تک واحدی بگیریم تو حاشیه ...

چی بگم والا. تحقیق کنید اگه‌ همسایه ها آدمای خوبی‌ان اینکارو نکنین