2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین🙄

75 بازدید | 9 پست

من بعد از پنج سال رابطه جدی با هم دانشگاهیم بخاطر مشکلات مالی و پیش نبردن رابطه بصورت رسمی تر تصمیم به جدایی گرفتیم، این وسط مسطا چند بار برگشتیم به هم و دوباره کات میشد اما این اخری دیگ جفتمون ناامید و خسته شدیم گذشته از مشکلات مالی تنش های دیگه ای بینمون پیش اومده بود و کاملا یهویی ب خودم اومدم دیدم خیلی وقته دیگ باهم حرف نمیزنیم و رابطه کلا تموم شده، تقریبا دوماهی میگذره هیچ ارتباطی نداریم باهم، اینستای همو نداریم اما تو بقیه شبکه ها دارمش ،خیلی عادی ام عکسای خودمو میزارم پروفایلم و میدونم چک میکنه

دیروز دوست صمیمیم شات فرستاد که اکسم اینستا براش درخواست فالو داده بنظرتون با دوستم میخاد بریزه رو هم؟

قصدش از فالو کردن دوستم چیه؟

چرا این پنج سال فالوش نکرد حالا یهویی ؟ حدستون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت اگه مطمئن هست بگو فالو کنه ببینیه هدف پسره چیهشاید میخواد مخشو بزنه

فالوش کرد

میشناسن همو باهم رفتیم تولدش 

عجیب بود چرا این پنج سال فالوش نکرد اما بعد کات با من یهویی!

دیگه تو که نخواستیش باهرکسی باشه خودتو اذیت نکن به هرحال بایکی دیگه میره تنها نمیمونه که

فک نکنم رل بزنه

خودش گفت تا وقتی هیچیم جور نباشه کس دیگه رو مث تو بدبخت نمیکنم ک مجبور شی پنج سال پام بمونی

نمیدونم شایدم من رو باورم ساده گذشتم

آره شاید ولی یه مشاور گفت میخاد مخ دوستتو بزنه اون اینطوری نیست پسر خیلی موجه و سنگینی بود

اون مشاور که علم غیب نداره

همه چی ممکنه

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))