2777
2789

خیلی دوس دارم بدونم کسی هست برنده شده باشه. من عموم برنده شده ولی استرس دارم که خودم نشم امسال  نمیدونم چرا خیلی دوست دارم این اتفاق بیوفته

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
عموت امريكاس ؟؟

اره البته زن عموم برنده شد که شامل همشون شد

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره البته زن عموم برنده شد که شامل همشون شد

اگه چند سال پيش رفتن كه هيچ وگرنه سالهاي اخير خيلي دارن توي مصاحبه به ايرانيا سخت ميگيرن از اغلب افراد يه اسپانسر از امريكا ميخوان 

سلام ببخشید شرایط ثبت نامش چجوریه؟

و کی باید ثبت نام کرد؟

اگه یکی از اعضای خونواده برنده شه بقیه هم میتونن همراش برن؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

اگه چند سال پيش رفتن كه هيچ وگرنه سالهاي اخير خيلي دارن توي مصاحبه به ايرانيا سخت ميگيرن از اغلب افر ...

پارسال رفتن 2023. ببین سخت نمیگیرن خیلی از ایرانیا پرونده هاشون مشکل داره. اگر شغل وابسته به دولت داشته باشی یا سربازی رفته باشی یا فرمی رو اشتباه پر کرده باشی رد میشی وگرنه به غیر از این مورد عموی من میگه تو سفارت هر ایرانی که برای لا تاری اومده بود ویزا شد. حتی خونه دار حتی میگفت یکی بوده روستایی عشایر بی سواد مطلق، فامیلشون ثبت نامش کرده بوده اونم قبول شد و ویزا گرفت 

فقط همون توی بحث اداریش نباید خطایی انجام بدی

پارسال رفتن 2023. ببین سخت نمیگیرن خیلی از ایرانیا پرونده هاشون مشکل داره. اگر شغل وابسته به دولت دا ...

چون مامانم پارسال در پروسه ويزا گرفتن بود البته نه با لاتاري ميدونم چقدر سختگيري زياده پنجاه درصد افراد رد ميشن خيليا به مصاحبه نميرسن خيليام كه رسيدن ازشون اسپانسر يا تمكن مالي بالا ميخوان اينطور نيست الكي بهت ويزا بدن 

سلام ببخشید شرایط ثبت نامش چجوریه؟و کی باید ثبت نام کرد؟اگه یکی از اعضای خونواده برنده شه بقیه هم می ...

سلام عزیزم شرایط خاصی نداره اسم و فامیل و یدونه عکس البته عکسی که میخواد عکس خاصه باید یه سری قانون هارو توش رعایت کنی مثلا پس زمینه چه رنگی باشه و اینا. از مهرماه شروع میشه ثبت نام. اگر برنده شی اعضا خونواده فقط شامل همسر و فرزندای زیر 21 سال میشه. اگر بچه برنده بشه شامل پدر مادر خواهر برادر نمیشه

فقط اگر متاهل باشی همسرت و بچه های زیر 21 سالت

سلام عزیزم شرایط خاصی نداره اسم و فامیل و یدونه عکس البته عکسی که میخواد عکس خاصه باید یه سری قانون ...

مرسی عزیزم😍😘

میشه لینک سایتشو بهم بفرستی❤

وقتی نتایجش بیاد مثلا اونی که برنده شده از کجا متوجه میشه؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

چون مامانم پارسال در پروسه ويزا گرفتن بود البته نه با لاتاري ميدونم چقدر سختگيري زياده پنجاه درصد اف ...

خب عزیزم خودت داری میگی دیگه. اون لا تاری نبوده. لا تاری یه امتیاز بزرگه که شرایطش با بقیه راه ها کاملا متفاوته. کسی که برنده میشه هشتاد درصد مسیر رو خود به خود رفته. اونی که تو میگی به مصاحبه نرسیده اصلا نخواستنش. کسی که لا تاری برنده میشه چه بخواد چه نخواد اول کار براش تاریخ مصاحبه رد میکنن

مرسی عزیزم😍😘میشه لینک سایتشو بهم بفرستی❤وقتی نتایجش بیاد مثلا اونی که برنده شده از کجا متوجه میشه؟

عزیزم اگر موسسه مهاجرتی برات ثبت نام کنه که خودشون چک میکنن بهت خبر میدن ولی اگر خودت انجام بدی باید موقع اعلام نتایج بری تو سایت چک کنی چون از طرف خودشون خبر نمیدن

ولی بهتره که یا کافی نتی یا موسسه مهاجرتی بدی برات انجام بدن چون حساسیت بالایی داره نباید خطا داشته باشی. لینکش موقع ثبت نام فعال میشه

خب عزیزم خودت داری میگی دیگه. اون لا تاری نبوده. لا تاری یه امتیاز بزرگه که شرایطش با بقیه راه ها کا ...

اصلا اينطور نيست چون براي مامانم عضو كانال تلگرامي براي ويزاي يه سفارت بودم كه همه با هرنوع ويزايي توش بودن از لاتاري تحصيلي تا،،،، اول كه پنجاه درصد افراد اصلا قبل از دعوت به مصاخبه كلا ويزا تموم شد براشون اونايي كه هم رفتن خيليا نتوانستن اسپانسر جور كنن ميتواني بزني تلگرام بري ببيني چقدر سختي كشيدن و ويزا نگرفتن 

عزیزم اگر موسسه مهاجرتی برات ثبت نام کنه که خودشون چک میکنن بهت خبر میدن ولی اگر خودت انجام بدی باید ...

مرسی از راهنماییت عزیزترین😍❤