lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 عنوان برای تولد مامانم اینا رو خریدم خوبه به نظرتون؟ 243 بازدید | 12 پست ی مانتوی مشکی کار شده . ی شال مجلسی کار شده . خوبه به نظرتون یا کمه؟؟این ماه دستم خالی بود اخه .🫤 چیکار کنم .خوبه؟ِِ ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔 1403/04/02 | 13:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25603 خوبهیه سال خوب بخر یه سال نه تا سورپرایز بشن😂 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 ببینم دآرم میرم سرکار . عکس نگرفتم😐🦦 ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 خوبهیه سال خوب بخر یه سال نه تا سورپرایز بشن😂 🤣 الان خیلی بد خرید کردم . ناراحتم ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25603 🤣 الان خیلی بد خرید کردم . ناراحتم نه بابا خوبهمنم امشب هم تولد همسرمه هم خواهرمکادو نگرفتمهر چقدر فکر کردم دیدم همه چیز دارنفقط یه شام خوب میخوام بپزم به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 نه بابا خوبهمنم امشب هم تولد همسرمه هم خواهرمکادو نگرفتمهر چقدر فکر کردم دیدم همه چیز دارنفقط یه شام ... تولدشون مبارک .. چه عالی . ممنون عزیزم ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 مبارکشون باشه هم تولدش هم کادوهااره خوبه مانتو و شال ❤️❤️ ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25603 تولدشون مبارک .. چه عالی . ممنون عزیزم فقط هنسر من همیشه ساعت ۱میرفت امروز گفت ۳میرم باید. پاشم شام بپزم🤐میخواستم نفهمه به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 فقط هنسر من همیشه ساعت ۱میرفت امروز گفت ۳میرم باید. پاشم شام بپزم🤐میخواستم نفهمه اخی عزیزم امیدوارم ی شب به یادموندنی و قشنگ براتون باشه ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔