2777
2789

زیاد بزرگ نیست که تنبلی داری؟

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرهبحث بزرگیش نیستبحث زمانشهالان چه وقت فولیکول داشتنه من ۴۷ روزه پریود نشدم

عجیبه شاید چون پریودت منظم نیست اینطور شده

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

عجیبه شاید چون پریودت منظم نیست اینطور شده

همیشه منظم بود اولین باره اینطوری شدم

البته تنبلی دارم کمی

روز ۱۷ پریودم رفتم سونو یه فولی ۱۰ داشتم که دکتر گفت کوچیکه

حالا پریود نمیشم شده ۴۷ روز و الان یه فولی ۱۷ دارم

اینا یعنی چی ؟!

بخاطر فولیه نیست که پریود نمیشم ؟

همیشه منظم بود اولین باره اینطوری شدمالبته تنبلی دارم کمیروز ۱۷ پریودم رفتم سونو یه فولی ۱۰ داشتم که ...

نمیدونم ولی آخه سایزش جوری نیست که بگی کیسته و بخاطر کیستم که پریود نمیشی آخه کیست هم می‌تونه باعث پریود نشدن بشه ولی خب این زیاد بزرگ نیست

نمیدونم ولی آخه سایزش جوری نیست که بگی کیسته و بخاطر کیستم که پریود نمیشی آخه کیست هم می‌تونه باعث پ ...

آره سایزش خوبه ولی زمانش بده

آخه مگه نباید دم پریود فولیکول نباشه دیگه ؟

آره سایزش خوبه ولی زمانش بدهآخه مگه نباید دم پریود فولیکول نباشه دیگه ؟

نمی‌دونم شاید دکتر بهت ضد بارداری بده برای این که این فولیکولت کوچیک بشه و پریود بشی