2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش نمیدونم ولی شنیدم خونریزی که تیکه تیکه های گوشت مانند توش باشه نشونه سقط هست ولی ایشالا که سالمه عزیبم بد به دلت راه نده😗

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

دختر عمم از اول بارداری هماتوم زیر جفت داشت

تکون می‌خورد خون میومد ازش

ماه هشتم هم دیگه جفتش جداشد کامل

الان؟ یه پسر شیطون و با نمک

نترس توکل کن به خدا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

راستش نمیدونم ولی شنیدم خونریزی که تیکه تیکه های گوشت مانند توش باشه نشونه سقط هست ولی ایشالا که سال ...

الان دو روزه‌همه جام ک تعطیله بخدا شدم مرده‌متحرک 😔😭

ب دکترم پیام دادم شب جواب داده تهدسد به سقطه

خب اونا همه احتمالات رو در نظر میگیرن دیگه

دختر عمه منم بشدت تو خطر سقط بود استراحت مطلق بود

منم بارداری پر خطر داشتم. خونریزی نه ولی دهانه رحمم باز شده بود بچم پایین اومده بود داشت سقط میشد که جراحی شدم با نخ و سوزن دهانه رحمو دوختن. اون زمان احتمال ترکیدن کیسه اب در اثر برخورد با سوزن یا نخ رو بهم گفتن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خب اونا همه احتمالات رو در نظر میگیرن دیگهدختر عمه منم بشدت تو خطر سقط بود استراحت مطلق بودمنم باردا ...

وای وای 

ما زنا چرا انقدر بدبختیم اخه 😔😔

خدا بچتو برات حفظش کنه خواهری

وای وای ما زنا چرا انقدر بدبختیم اخه 😔😔خدا بچتو برات حفظش کنه خواهری

دور از جون چرا بدبخت عزیزم بعضیا همینن دیگه

بعضیا رو هم میشناسم انقد راحته بارداریشون طرف تا چند ماه اصن نفهمید حاملس😂 حالا یکی مث من بارداریش اونجور زایمانم ب بدبختی و عذاب

وای وای ما زنا چرا انقدر بدبختیم اخه 😔😔خدا بچتو برات حفظش کنه خواهری

قربونت عزیزم مرسی

شما کوچولوتون چن وقتشه؟