یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش نمیدونم ولی شنیدم خونریزی که تیکه تیکه های گوشت مانند توش باشه نشونه سقط هست ولی ایشالا که سالمه عزیبم بد به دلت راه نده😗
سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک) باتشکر
منم بارداری پر خطر داشتم. خونریزی نه ولی دهانه رحمم باز شده بود بچم پایین اومده بود داشت سقط میشد که جراحی شدم با نخ و سوزن دهانه رحمو دوختن. اون زمان احتمال ترکیدن کیسه اب در اثر برخورد با سوزن یا نخ رو بهم گفتن
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡