2777
2789
عنوان

این طبیعیه که ..؟

93 بازدید | 13 پست

من الان تقریبا ۱۰ روزه از عمل بینیم میگذره 

قیافمو با چسب خیلی بیشتر از بدون چسب دوست دارم این طبیعیه که قیافت یه جوریه اولاش؟ 

دماغمو خیلی خوب دروورده دکتر ولی قبافه کلییمو دوست ندارم الان :( 

کسایی که عمل انجام دادن بیان بگن از اولش خوب بودین یا رفته رفته خوب شد قیافتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره طبیعیه 

واسع همین دکترا اصرار دارن تا ۶ ماه چسب بزنین 

هم به قیافتون عادت کنین و هم عیب و ایراد های دماغتون به چشم نیاد .اما دکتر من بیشتر از ۱۴ روز نمیزاره چسب بزنی میگه دماغ خراب میشه

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

وای دوتا فامیلای ما پیشش عمل کردن خیلی خوب شدن ولی فقط کیس های ساده رو قبول میکنه استخونی و اینادرست ...

ببین دکتر بینیتو تایپ بندی میکنه به من گفت بینی شما تایپ b من استخونی و غضروفی بودم ولی بهم میگفت غضروفت غضروف قوی نیست تقریبا گوشتی هم حساب میشه 

دکتر گرونیه نسبت به بقیه دکترا من خیلی وقته داشتم پول جمع میکردم برم پیش این چون سبکش خیلی خوبه من ۹۰ دادم انحراف بینیمم درست کرد در کل بخوام بگم هم دکتر خوبی بود هم تو کلینیک خوبی عملم کرد ولی گرونه دیگه متاسفانه 

ببین دکتر بینیتو تایپ بندی میکنه به من گفت بینی شما تایپ b من استخونی و غضروفی بودم ولی بهم میگفت غض ...

اهان

فکر کنم اونموقعی که فامیل ما عمل کرد ۶۰ میگرفت

مبارکت باشهه مطمئن باش زود اوکی میشی❤

عالیه من انحرافم داشتم از سمت راست بینیم تنفسم خیلی ضعیف بود ولی الان راه تنفسم باز شده خیلی خوبه 

حتی بعد از اینکه از اتاق عمل اومدم بیرونو بهوش اومدم با اینکه داخل بینیم اسپیلت بود تنفسم خیلی خوب بود