2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

351 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من ۳۴ سالم هست و مجرد و پدر مادرم فوت کردن و تنها زندگی میکنم گاهی احساس بدبختی دارم و گاهی حس میکنم خدا منو فراموش کرده دلم خانواده میخواد اما اصلا شرایط ازدواج برام مهیا نمیشه این افکار خیلی اذیتم میکنه دیگ خانواده داشتن فک نمی کنم خیلی توقع بی جایی باشه 

عزیزدلم 😔

زندگی رو همینجوری که هست بپذیر مطمئن باش خدا هیچکس رو فراموش نمیکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بلید بپریر که من تا اخر عمرم حقم تنهایی هست این واقعا ناعادلانه هست

عزیزم دلم میدونم شرایطت سخته 

ولی به این فک کن که ازدواج غلطی کرده بودی و بدون پشتیبان

مجبور به تحمل بودی

خیلی از زندگی های نی نی سایت یا پر از درد ورنجه که فقط به دلیل نداشتن پشتیبان مجبور به تحملن

فعلا خير در اين بوده تنها باشی 

ایشالله یه آدمه درستش پیدا بشه و از تنهایی در بیای

ولی بودن تنهای تو صد شرف داره به خانواده داشتن خیلی های دیگه

میفهمم اما اشتباه فکر میکنی سخنرانی های تنها مسیر آرامش رو گوش بده

تنهایی نکشیدی تا بفهمی سخته چقد مگ میشه تحمل کرد دیگ حوصله هیچ چیز و ندارم کلا انگار در روزی به رو من بسته شده روزی فقط پول نیست ....

عزیزم دلم میدونم شرایطت سخته ولی به این فک کن که ازدواج غلطی کرده بودی و بدون پشتیبانمجبور به تحمل ب ...

بله شما کاملا درست میگی ولی من تو زندگی با توجه سنم بحران های بدی رو گذروندم مرگ هم زمان پدر و مادر خیلی تلاش کردم تا بتونم ادامه بدم خیلی ادیت شدم اما گاهی تفکراتم اذیتم میکنه ممنونم ازت که مهربانانه با من صحبت کردین

تنهایی نکشیدی تا بفهمی سخته چقد مگ میشه تحمل کرد دیگ حوصله هیچ چیز و ندارم کلا انگار در روزی به رو م ...

یه دعایی هست تعقیبات نماز عشا دقیقا همینه که میخوای 

بعدم از کجا میدونی تنهایی نکشیدم؟

بله شما کاملا درست میگی ولی من تو زندگی با توجه سنم بحران های بدی رو گذروندم مرگ هم زمان پدر و مادر ...

اللّٰهُمَّ إِنَّهُ لَيْسَ لِى عِلْمٌ بِمَوْضِعِ رِزْقِى، وَإِنَّما أَطْلُبُهُ بِخَطَراتٍ تَخْطُرُ عَلَىٰ قَلْبِى، فَأَجُولُ فِى طَلَبِهِ الْبُلْدانَ، فَأَنَا فِيَما أَنَا طالِبٌ كَالْحَيْرانِ، لَاأَدْرِى أَفِى سَهْلٍ هُوَ أَمْ فِى جَبَلٍ، أَمْ فِى أَرْضٍ أَمْ فِى سَماءٍ، أَمْ فِى بَرٍّ أَمْ فِى بَحْرٍ، وَعَلَىٰ يَدَيْ مَنْ، وَمِنْ قِبَلِ مَنْ، وَقَدْ عَلِمْتُ أَنَّ عِلْمَهُ عِنْدَكَ، وَأَسْبابَهُ بِيَدِكَ، وَ أَنْتَ الَّذِى تَقْسِمُهُ بِلُطْفِكَ، وَتُسَبِّبُهُ بِرَحْمَتِكَ، اللّٰهُمَّ فَصَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ، وَاجْعَلْ يا رَبِّ رِزْقَكَ لِى وَاسِعاً، وَمَطْلَبَهُ سَهْلاً، وَمَأْخَذَهُ قَرِيباً، وَلَا تُعَنِّنِى بِطَلبِ مَا لَمْ تُقَدِّرْ لِى فِيهِ رِزْقاً، فَإِنَّكَ غَنِيٌّ عَنْ عَذَابِي وَ أَنَا فَقِيرٌ إِلَىٰ رَحْمَتِكَ، فَصَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ، وَجُدْ عَلَىٰ عَبْدِكَ بِفَضْلِكَ، إِنَّكَ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ.

یه دعایی هست تعقیبات نماز عشا دقیقا همینه که میخوای بعدم از کجا میدونی تنهایی نکشیدم؟

پس اگ کشیدی طمع تنهایی و باید درک کنید که چی میگم گاهی نیاز به یه خانواده منو اذیت میکنه که ندارم 

خدایا من نمی‌دانم روزی‌ام در کجاست و آن را تنها بر پایه گمان‌هایی که بر خاطرم می‌گذرد می‌جویم و ازاین‌رو در جستجوی آن شهرها را زیر پا می‌گذارم، پس در آنچه که خواهان آنم همچون حیرت زدگانم، نمی‌دانم آیا در دشت است یا در کوه؟ در زمین است یا در آسمان؟ در خشکی است یا در دریا؟ نمی‌دانم به دست کیست و از سوی چه کسی است، ولی به‌یقین می‌دانم که دانش آن نزد تو و اسباب آن به دست توست و تویی که آن را با لطف خویش تقسیم می‌کنی و با رحمت خود برای آن سبب فراهم می‌سازی؛ خدایا، پس بر محمد و خاندان او درود فرست و پروردگارا، روزی خود را بر من گسترده‌ساز و به دست آوردنش را برایم آسان‌ کن و جای دریافتش را نزدیک قرار ده و با جستجوی آنچه برایم در آن روزی مقدر نکرده‌ای به زحمتم میفکن، چه تو از آزردن من بی‌نیازی و من به رحمتت نیازمندم، پس بر محمد و خاندان او درود فرست و با احسان و فضل خویش بر بنده‌ات کرم کن، تو صاحب بخشش بزرگ هستی.