2777
2789

شوهرم خیلی لجبازی اگر من یه چیزی رو بهش بگم انجام بده همه تلاشش رو می‌کنه که انجام نده خیلی لجبازو مغروره .سه روزه قراره به یه بنده خدا زنگ بزنه پولمونر رو بگیره .خیلی تو فشاریم.ولی همش میگه امروز و فردا می‌کنه.میگه چون تو تکرار کردی که من زنگ بزنم پس من زنگ نمی‌زنم..

ده ساله با لجبازی های خیلی اذیتم کرده بخاطر همینم زندگی مون خیلی آسیب دیده هیچوقت نتونستیم حتی یه خونه داشته باشیم.از دستش خسته ام دوتا بچه هم دارم دوست ندارم زیاد باهاش بحث کنم بیشتر وقتا بخاطر بچه ها کوتاه اومدم.شما راهی دارین که بشه با این جور مرداد کنار اومد؟

همسر منم یه ذره اینجوریه

سعی کن نقطه ضعف نشون ندی و تکرار نکنی

و اینکه هرچه گفت بگو باشه ولی اگه خودت میتونی کاری در اون رابطه انجام بدی به صورت مخفی انجام بده. 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

حرفتو حالت دستوری نگو بهش شاید کنترلش می‌کنی لج می‌کنه یا هی باهاش دعوا راه میندازی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم لجباز بود خصوصا دوران عقد اما بعد ازدواج من دیگه  باهاش کلکل نکردم بچه اولمونم که دنیا اومد خیلی خوب شد الان حدودا8سال گذشته ازازدواجمون دیگه اونجوری نیست گاهی که بحثش میشد میگفت توخودت متوجه نمیشدی اما چون زیاد گیر میدادی که اونکارو انجام بدم یا هی میخواستی برام تعیین تکلیف کنی منم لجم میومد ولی یکم گذشت من دیگه گیر ندادم یبارمیگفتم اگه گوش نمی‌کرد کلکل نکردم تاخودش خوب شد

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
همسر منم یه ذره اینجوریهسعی کن نقطه ضعف نشون ندی و تکرار نکنیو اینکه هرچه گفت بگو باشه ولی اگه خودت ...

سه روزه میگم چشم ولی بازم فایده نداشت زنگ نزد 

دیگه دیشب دعوامون شد

سه روزه میگم چشم ولی بازم فایده نداشت زنگ نزد دیگه دیشب دعوامون شد

یه شبه که عوض نمیشه 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

حرفتو حالت دستوری نگو بهش شاید کنترلش می‌کنی لج می‌کنه یا هی باهاش دعوا راه میندازی

اخه پارسال سر بی‌خیالی اش نتونستیم یه خونه خوب اجاره کنیم مجبور شدیم یه خونه درب و داغون و ۴۰ متری زندگی کنم 

خیلی بی‌خیالی موقعیت ها رو راحت از دست میده .اگر خودش بدون گفتن من کاراش انجام میداد من کاری نداشتم بهش

اخه پارسال سر بی‌خیالی اش نتونستیم یه خونه خوب اجاره کنیم مجبور شدیم یه خونه درب و داغون و ۴۰ متری ز ...

راستش راه حلی ندارم ولی خب این راه خودت که به بن بست رسیده یه فکر دیگه کن یا برو مشاور ببین چطور برخوردی باید داشته باشی با این مدل آدم ها.اگه لحنت یه جوری باشه که مثلاً فکر کنه چقدر توانا هست می‌تونه خواسته هات رو برآورده کنه فایده نداره بنظرت؟؟؟؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚