سلام صبح همگی بخیر
اول از همه بگم اونایی که میخوان بگن به تو چه به چه لطفاً برید تو یه تاپیک دیگه ، هر کسی مختاره هر تاپیکی که میخواد بزنه به بقیه مربوط نیست اگه موافق نیستید برید یه جای دیگه
خواهرشوهرم دوتا بچه داره به شدت پررو و بی ادبن ، یه بار دخترش به من گفت پررو شوهرته در این حد گستاخن ،پسرش هشتم هست دخترش پنجم ، مستاجره یه ماشین هم داشتن بخاطر بدهی فروختن ، شغل شوهرش هم پرنده فروشی هست یعنی درآمد آنچنانی نداره
تو دو سال گذشته چهاربار ناخواسته باردار شد برد سقط کرد مادرشوهرم به شوهرم زنگ زد بیایید عیادتِ خواهرت مام حقیقت دوبار رفتیم بعدش من رک گفتم وقتی که طرف خودش میبره سقط میکنه چه عیادتی بریم؟ یه بار هم خواهرانه بهش گفتم اگه بچه نمیخوایید خب از روش های مطمئن استفاده کنید اون جنین ها گناه دارن بخدا
برگشت گفت شوهرم بخاطر باشگاه پروتئین مصرف میکنه دیگه حامله نمیشم 😐😐😐 اونجا فهمیدم چقد نفهمه طرف معلوم نیست کی بهش گفته بود چون شوهرش پودر های بدنسازی مصرف میکنه دیگه حامله نمیشه
حالا دوباره بارداره شوهرش گفته من دیگه پول سقط ندارم بهت بدم ببری سقط کنی نگهش دار ، مادرشوهرمم یه آدمیه که از ما انتظار داره کمتر از طلا برای دختراش نبریم بازم جنگ اعصاب داریم باهاش خدا بخیر کنه