2777
2789

سلام صبح همگی بخیر

اول از همه بگم اونایی که میخوان بگن به تو چه به چه لطفاً برید تو یه تاپیک دیگه ، هر کسی مختاره هر تاپیکی که میخواد بزنه به بقیه مربوط نیست اگه موافق نیستید برید یه جای دیگه

خواهرشوهرم دوتا بچه داره به شدت پررو و بی ادبن ، یه بار دخترش به من گفت پررو شوهرته در این حد گستاخن ،پسرش هشتم هست دخترش پنجم ، مستاجره یه ماشین هم داشتن بخاطر بدهی فروختن ، شغل شوهرش هم پرنده فروشی هست یعنی درآمد آنچنانی نداره

تو دو سال گذشته چهاربار ناخواسته باردار شد برد سقط کرد مادرشوهرم به شوهرم زنگ زد بیایید عیادتِ خواهرت مام حقیقت دوبار رفتیم بعدش من رک گفتم وقتی که طرف خودش میبره سقط میکنه چه عیادتی بریم؟ یه بار هم خواهرانه بهش گفتم اگه بچه نمیخوایید خب از روش های مطمئن استفاده کنید اون جنین ها گناه دارن بخدا

برگشت گفت شوهرم بخاطر باشگاه پروتئین مصرف میکنه دیگه حامله نمیشم 😐😐😐 اونجا فهمیدم چقد نفهمه طرف معلوم نیست کی بهش گفته بود چون شوهرش پودر های بدنسازی مصرف میکنه دیگه حامله نمیشه

حالا دوباره بارداره شوهرش گفته من دیگه پول سقط ندارم بهت بدم ببری سقط کنی نگهش دار ، مادرشوهرمم یه آدمیه که از ما انتظار داره کمتر از طلا برای دختراش نبریم بازم جنگ اعصاب داریم باهاش خدا بخیر کنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

داغون و بیخیالن اکثرا کیفیت رو فدای کمیت کردن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داغون و بیخیالن اکثرا کیفیت رو فدای کمیت کردن

بخدا خیییییلی بیخیالن

خیر سرش دهه هفتادی هستش اصلأ بلد نیست جلوگیری کنه خیلی راحت میبره سقط میکنه

آخرین بار مادرشوهرم روش نشد بگه بازم حامله شده برده سقط کرده گفت دخترش افتاده روش خودش سقط شده فک کرد بلانسبت ماها عین خودش خریم

گناهه بابا

پول سقط جنین رو نداره ولی پول نگه داشتنش رو داره 😏

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

دقیقا منم اصلامتوجه نمیشم حالشون من خودم یک پسرهفت ساله دارم هرچی فکرمیکنم اصلانمیتونم به دومی فکرکن ...

منم یه دختر هفت ساله دارم بخدا یه روز از موعدم میگذره بدو بدو میرم بیبی چک میخرم

این خواهرشوهرم آخرین بچشو که سقط کرد دو ماهش بود 😳 کورتاژش کردن 

عیادت چیه ؟این سقط ها میدونی چه پدری از بدنش در میاره ؟ یعنی یه دکتری پیدا نشده عوارض سقط و بهش بگه ؟ عجبا😐 دیگه فاتحه اون رحم و باید بخونی

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
پول سقط جنین رو نداره ولی پول نگه داشتنش رو داره 😏

همون دیگه

کلا مغزشون زنگ زده

حاضره بچه دنیا بیاد با عذاب و بی پولی زندگی کنه براشون مهم نیست عادت کردن به بدبختی

پسرش یه کیف مدرسه داره خدا شاهده من از وقتی که تو عقد بودم با شوهرم داشت هنوزم با خودش میبره مدرسه

شعور ندارن و منم بعضی وقتا از خدا میخوام منو بی شعور کنه تا راحت باشم ولی نمیشه. دوست من ناخواسته سقط کرد و هنوز بعد از دوسال گریه میکنه. من اتفاقی باردار شدم آمادگیشو نداشتم بااینکه بچه اولم هست ولی اصلا نتونستم سقط کنم یا حتی بهش فکر کنم. اسی تو مسئولیتی نداری من بودم اصلا نمیرفتم عیادت هرکس هر انتظاری داره داشته باشه

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹
عیادت چیه ؟این سقط ها میدونی چه پدری از بدنش در میاره ؟ یعنی یه دکتری پیدا نشده عوارض سقط و بهش بگه ...

بله داغون میشه رحم

مگه میشه دکتری بهش نگه؟

بلاخره اونجا میپرسه که سقط چندمته دیگه

ولی انگار داری به خر میگی

خیییییلی بیخیاله

خودشم ۳۳ سالشه دیگه باید از فاز حاملگی بیاد بیرون دوتا بچه بزرگ داره دیگه

اینجوری که این پیش میره شاهد چهارمی و پنجمی و ششمی هم خواهیم بود والا