2777
2789
عنوان

مشکل دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

نمی‌دونم اما حس میکنم طبیعی تو جمعی که مهمون هست محبت کردن نیاز باشه بعدش مگه دوست بودید یا از قبل آشنایی داشتید . مگه بچه مادرت اونطوری نگاه اش کرده که دست داشت جمع کنه بنظرم نه رفتار شما نه رفتار مادرتون درست بوده کمی هر دو عجله کردید . خیلی زود داری کاری می‌کنی نسبت به خانواده ات گارد بگیره

اگ واقعن دوست داره و عاشقته زیاد پاپیچش نشو حرکت مامانت درست نبود ک چش قره بره باید چیزی نمیگفت شما ...

آره خب بهم گفت خجالت کشیده 

نه من نمیرم دنبالش خودش باید بیاد دیشب من شاید داشتم میمردم جوابمو نداد 

:)
وا چرا توهین می‌کنی الان تو با این حرفات عقده نداری؟

من کلی گفتم میگن حرفو بنداز زمین صاحبش بر میداره

ولی کلا شوهرتو درک میکنم چون منم خجالت میکشم کنارم بشینم تو جمع ترجیح میدم دور باشه ازم تو رابطه شما شاید برعکسه ولی این که از دور نشستنش ناراحت میشی عجیبه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

مامانت حقی ندارع ک تو روابط دو نفره شما دخالت کنه و اونحوری نگاه کنه .درباره معذب بودنش و کنارت ننشس ...

خب دیگه اینجوری شد 

الان نمیدونم چیکار کنم 

هم با خودم بد رفتار کرد هم نسبت ب مامانم بد شد 

خیلیم رو این چیزا حساسه

بهترین راه

دیگه خونه شون نرو ولی باهاش دوست باش وقتی هم گفت چرانمیای بگو توگیری پیش عروس فلانی میشینی ولی منومحل نمیدی منم خوشم نمیاد

یااونم اومدخونتون توبرو پیش غریبه هابشین یا کلاازش دورباش قطعااعتراض میکنه توهم بگو پس اگربده خودتم نکن

خب دیگه اینجوری شد الان نمیدونم چیکار کنم هم با خودم بد رفتار کرد هم نسبت ب مامانم بد شد خیلیم رو ای ...

فقط حساسبت اون مهمه!؟

توهم بگو بامامانم کارندارم رفتارخودشوداره

منم حساسم رواینحورمسائل

آره خب بهم گفت خجالت کشیده نه من نمیرم دنبالش خودش باید بیاد دیشب من شاید داشتم میمردم جوابمو نداد

گل دختر اشتباه از طرف تو بوده لوندی کردن و دلبری کردنو یاد داشته باش با دست پس بژن با پا پیش بکش برو ب دیدنش نرم میشه میاد سمتت زهرتو اونجا با سیاست بریز یجوریم دق و دلیتو خالی کن ک حالیش نشه چیشد چی نشد 

سلامنمی‌دونم اما حس میکنم طبیعی تو جمعی که مهمون هست محبت کردن نیاز باشه بعدش مگه دوست بودید یا از ق ...

سلام مامانم حساسه شوهرمم بلد نیس چجوری رفتار کنه 

نمیدونم چیکار کنم دیگه 

فعلا ک دیگه نمیخوام باهاش حرفی بزنم 

خب اشتباهت همینجاست بت گفته زنگ و پیام نده خدافط فرت فرت بش زنگ زدی پیامش دادی!!! اون چمت دستش امده از این به بعد هم تو زندگیت روالش همینه اعتراض کنی بات قهر میکنه تا وقتی خودت بری در به در دنبالش . تغییر رویه بده 

بهترین راهدیگه خونه شون نرو ولی باهاش دوست باش وقتی هم گفت چرانمیای بگو توگیری پیش عروس فلانی میشینی ...

آره این کارا رو میکنم ولی فعلا ک اون ب من گفت خدافظ و جوابمو نداد