2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالتونو بپرسید شاید بتونم کمک کنم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

واو مرسییییی.

عرضم‌حضورتون که‌من تمایل دارم آموزشگاه هنرهای تجسمی داشته باشم...منتهی تحصیلات آکادمیک مربوطه رو ندارم.میخواستم‌بدونم راهش اینه که تحصیلات دانشگاهیِ مرتبط داشته باشم؟

اگه‌بله....برم‌کارشناسی ناپیوسته گرافیک بخونم قبوله؟

در کل شرایط تاسیس آموزشگاه چی هست

خب دوست عزیز 

خواب بر من مستولی گشت🤭

ممنون‌میشم‌اگر که اطلاعاتی در این زمینه داشتی راهنماییم کنی.بیدار شدم‌میخونم‌حتما...سپاس بیکران

واو مرسییییی.عرضم‌حضورتون که‌من تمایل دارم آموزشگاه هنرهای تجسمی داشته باشم...منتهی تحصیلات آکادمیک ...

فکر کنم اگه تو روزمه کاریتون  برگزاری نمایشگاه بصورت انفرادی یا گروهی هم داشته باشید میشه و اینکه باید برید اداره ارشاد محل زندگیتون و نمونه کارهاتون هم نشون بدین ، خودم چون پیگیر بودم تا این حد می‌دونم ،اگه تجربه نمایشگاه داشتی اول درخواست بیمه هنرمندی بده از این طریق هم راحت میتونی اقدام کنی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦