2777
2789
عنوان

فقط یک نی نی سایتی میتونه

220 بازدید | 16 پست

وقتی عنوان یا محتوای تاپیکی(مثلا اخبار راجب یک سلبریتی)براش مهم نیست بیاد ده دقیقه ده تا خط تایپ کنه که اصلا برای من اهمیتی نداره 

یعنی اینو من به شخصه به چشم دیدم😐

یا مثلا باهم دو تا کاربر بحثشون میشه اون یکی بیست تا خط ریپلای میزنه اون یکی رو که اصلا کامنتی که برام گذاشتی برام مهم نیست اهمیتی نداره راجبم چی میگی 😐

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
رها کن خواهرم😂

چشم فقط به خاطر گل روی شما😂

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بوده همین بوده به تاریخ عضویتم نگاه کن گویای قضیه است فقط قبلا خیلی مهربونتر بودن من با یکی دوتاشونم رفت و امد داشتم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

طرف اومده بود کل تاپیک هام رو زیر و رو کرده بود 

خودت ببین چند تا تاپیکه

تو هر کدوم نشسته بود توهین کرده بود.نی نی یار تگ کردم که ولم کنه 

گفت من تو استانبولم و داره بهم خوش میگذره فکر کردی برام مهمه؟

والا انقدر که براش نهم بود تاپیک هام رو چک کنه من خودم چک نکردم😑

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
تا بوده همین بوده به تاریخ عضویتم نگاه کن گویای قضیه است فقط قبلا خیلی مهربونتر بودن من با یکی دوتاش ...

اوو شما از قدیمیای نی نی سایتی😍

علتش اینه الان هرچی بچه هست ریخته تو سایت اکثراشونم بی چاک و دهن یعنی یکبار اگر بدونی دختر بچه چه حرفایی به من زد سر اینکه یکی میگفت واسه درسم استرس دارم حالم بده فلان دختره اومد گفت داره جنگ میشه و تو به فکر امتحانی بعد استرس گرفتن کاربرا بهش گفتم انقدر نگین جنگ 

سر این هرچی از دهنش در اومد بار من کرد 😐

اوو شما از قدیمیای نی نی سایتی😍علتش اینه الان هرچی بچه هست ریخته تو سایت اکثراشونم بی چاک و دهن یعن ...

از فسیل هام☺قبلا خیلی محیط دوستانه بود واقعا

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
طرف اومده بود کل تاپیک هام رو زیر و رو کرده بود خودت ببین چند تا تاپیکهتو هر کدوم نشسته بود توهین کر ...

بعضی ها واقعا کمبود دارن 

یادمه یکبار دوتا کاربر بحثشون شده بود بعد یکیشون رفته بود تاپیک اون یکی رو زیر و رو کرده بود تهش تو دعوا بهش گفت تو برو فلان قرصتو بخور 😐یعنی بچه دوساله اینجوری دعوا نمیکنه

از فسیل هام☺قبلا خیلی محیط دوستانه بود واقعا

دقیقاا

توی این سایت زن چهل و چند ساله مشکل براش پیش اومدهدرمانده شده  تاپیک میزنه راهنمایی میخاد، دختر 16 ساله میاد راهنماییش میکنه که چکار کن چکار نکن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

توی این سایت زن چهل و چند ساله مشکل براش پیش اومدهدرمانده شده تاپیک میزنه راهنمایی میخاد، دختر 16 س ...

سلام. میگم من همش باید برم توی گوگل برم تو سایت و اگه یکی برام پیام بذاره تو نی نی سایت چطوری بلید بخونم؟ شما تو اپلیکیشن میرید یا تو سایت؟

سلام. میگم من همش باید برم توی گوگل برم تو سایت و اگه یکی برام پیام بذاره تو نی نی سایت چطوری بلید ب ...

اپلیکشن نی نی سایت رو دانلود کن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

وای آروم باش سر صبحی واقعا میشینی حرص میخوری😂😂

نه بابا یه چیزی دیدم یادم افتاد😂

توی این سایت زن چهل و چند ساله مشکل براش پیش اومدهدرمانده شده تاپیک میزنه راهنمایی میخاد، دختر 16 س ...

من از یکی از کاربرا شنیدم یک کاربر پانزه شانزده ساله برای خانمی که دکترای حقوق داشت و خود وکیل بود نسخه طلاق پیچید😂😂

خوشم میاد عقیده همشونم اینه درسته پونزده شونزده سالشون بیشتر نیست اما انقدر سختی کشیدن از زن چهل ساله بیشتر تجربه دارن حالا نهایت سختی شصت درصدشون اینه اکسشون بلاکشون کرده😂