2777
2789
دنبالش هم نبودمیعنی وقت نشدهسرکار و باشگاه دو تا کتاب هم بخونیدیگه زمان آدم تموم میشه

عاها با اون تاپیک اولت که نوشتین بی معنا فکر کردم زیاد سعی کردین ازدواج کنینو توش نه اومده

به هر حال ان شاءالله خوشیخت بشین

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
دارم . هر شبم باگریه تنهایی میخوابم اونم واسه خودش یه جای دیگه تنها

خب عزیزم شما اگر میخوای باهاش زندگی کنی پس باید قوی باشی و نباید گریه و ناراحتی کنی........ دلتو خوش کن به بچت..... عاشقش شو...... کنارش بخواب.... دیگه تنها نیستی........ با بچه برید تفریح و خوش گذرونی...... اینجوری یادت میره ناراحتیات 

اونقدر عاشق بچت و دونفره هاتون میشی که شوهرت بیاد پیشتم بشینه برات اصلا مهم نیست..... 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاها با اون تاپیک اولت که نوشتین بی معنا فکر کردم زیاد سعی کردین ازدواج کنینو توش نه اومدهبه هر حال ...

متوجه نشدم چی میگید

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
شاید کارش سخته؟؟شایدم دوست نداره

بیکاره،من از خدامه بیاد بگه نمیخوامت اینکارم نمیکنه احمق..خونسرد و بی تفاوت اینجاش خیلی عذاب آوره

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
بیکاره،من از خدامه بیاد بگه نمیخوامت اینکارم نمیکنه احمق..خونسرد و بی تفاوت اینجاش خیلی عذاب آوره

بیکاره

چرا بیکار

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم