2777
2789
عنوان

تو حرم امام رضام هر دعایی داری بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم حرمی؟

بله

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

خانما حاجت همه قبول باشع

همه تتیپیکا رو یک بار رو به ایوون طلا خوندم

انشالله حاجت‌روا بشید

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
خانما حاجت همه قبول باشعهمه تتیپیکا رو یک بار رو به ایوون طلا خوندمانشالله حاجت‌روا بشید

سلام میشه لطفا برای منم دعا کنین؟ تورخدااااا حتما دعام کن خیلی احتیاج دارم

روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. می‌دانم:)❤️‍🩹

بله

بیزحمت برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب باشن و برای یاسمن که چشمش خوب بشه زرنگ وباهوش باشه....برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه توامتحاناتش نمرات بالا وعالی بگیره به سلامت برگرده خونه 

ازدواج وخوشبختی دوتابرادرم وخونه رو عوض کنن...این چندماه خیلی قسط داریم دعا کن پول کم نیاریم...برای یه بچه که امروز وفردا امتحان داره نمراتش عالی باشن ومعدلش بالا ۱۷بشه استرس نداشته 

بله

بازم میری

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بازم میری

به احتمال زیاد امشب برم

لطفا برام بخواه ازدواج سحر منیژه با دوفرد خوب جوربشه

بچه دارشدن شیدا

ازدواج راضیه

وسربه راه شدن وباایمان شدن میلاد

حاجت روابشی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم