2821
2789
عنوان

کی حمله پنیک داره؟؟؟؟؟؟

128 بازدید | 17 پست

بچه ها من سه ساله هر روز دچار حمله پنیک میشم و هر روز چهارتا قرص ضد افسردگی به دستور پزشک میخورم ولی سه ساله خوب نشدم...کی خوب شده؟؟چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من موندم چراخودتوبستی به قرص 

پنیک اصلاسخت نیست ومیتونی حتی بدونه نصف دارو درمان کنی خودتو بروگوگل بخون چطوری باتلقین خوب شدن یکیشم من خودم دارونخوردم اصلا

الان به نظرم واقعامسخره‌ مییادبایدخودت خودتودرمان کنی

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

ببین کافئین هر چی داره توش، شکلات شیرینی و شکر نخور مدیتیشن توی زندگیت بزار ورزش رو برو در کنارش رو ...

نمیشه

وضعیت مالیم به شدت بده

خانوادم بدتر حتی نون شبمون هم نداریم

پدرم هر روز خیلی ادیتم میکنه

و...

من موندم چراخودتوبستی به قرص پنیک اصلاسخت نیست ومیتونی حتی بدونه نصف دارو درمان کنی خودتو بروگوگل بخ ...

شرایط ادما باهم فرق داره عزیزم

پنیک همه ی ادما با تلقین خوب نمیشه

بعضیا زندگیشون مختل میشه و نیاز به دارو دارن

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

شرایط ادما باهم فرق داره عزیزمپنیک همه ی ادما با تلقین خوب نمیشهبعضیا زندگیشون مختل میشه و نیاز به د ...

وای من خودم ۲سال انقدردکتررفتم وعذاب کشیدم فکرمیکنی به راحتی خوب شدم نه والاانقدراکو دکترقلب دکترریه دوکتراعصاب روان آخرش انقدرمقاله وتحربیات خوندم درموردش وموقع حمله پنیک فقط بااون روشهاکنترل کردم پدرم دراومدتاخودمو روبراه کردم الان هم سالی ۲بارنهایتاسراغم میاد

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز