2777
2789

۴روز از موعدم گذشته ۱هفته وبیشتر درد پری دارم اما نمیشم ترشحاتم زیاده سینه هام ورم کردن ودرد میکنن حالت تهوع الان امونمو برید بیبی چک انجام دادم صبح منفی بود

چرا نمیشم؟؟دارم دیونه میشم همش بیحالم ای خدا

آزمایش خون بده مطمئن بشی

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوای دردت نعنا دم کرده س

خیلی عالیه 

نعنا دم کن بزار یک ربع رو کتری بحوشه غلیظ بشه بخور ب روز نکشیده پریود میشی

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
دوای دردت نعنا دم کرده سخیلی عالیه نعنا دم کن بزار یک ربع رو کتری بحوشه غلیظ بشه بخور ب روز نکشیده پ ...

شربتشو دارم ۲۴ساعته ازش میخورم نمیشم نمیدونم چرا حتی پودر زعفران میریزم رو غذام پر میکنم اما هیچ

شربتشو دارم ۲۴ساعته ازش میخورم نمیشم نمیدونم چرا حتی پودر زعفران میریزم رو غذام پر میکنم اما هیچ

شربتش خوب نیست 

فقط دم کرده ش

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
عزیزم من تاپیک بی بی چکتو دیدم بنظر من که مثبته چون مال خودمم اول مثل شما سفید بود بعد نیم ساعت رنگ ...

امروز صبح انجام دادم زود قسمت تی یه قاب سفید درومد ولی بعدش یه خط شد کلا فقط قسمتc 

دعام کن باردار نباشم خیلی میترسم

چند روز از موعدت گذشته بود؟؟

امروز صبح انجام دادم زود قسمت تی یه قاب سفید درومد ولی بعدش یه خط شد کلا فقط قسمتc دعام کن باردار نب ...

ایشالا همونی بشه کە خودت میخایی همون روز موعدم زدم

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]