2777
2789
عنوان

نوزادم امروز داشت خفه میشد😭

1173 بازدید | 28 پست

نوزاد 44 روزم امروز رفلاکس کرد،

خواب بودا شیرم نخورده بود یهو از دماغ و دهنش رفلاکس کرد هرچی برش گردوندم زدم پشتش نفسش رفت کبود شد رفتم در خونه همسایه مون زدم یه خانوم مسن هست اومد هی زد پشتش دمر خوابوند من انقدر گریه کردم خودمو زدم 

هنوز حالم بده توروخدا دعا کنید دیگه اونجوری نشه قشنگ تا اون دنیا رفتم و برگشتم😭

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خدا همیشه تو سطح شیب دار بخوابونش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اینطور موقع ها محکم باسن بچه رو فشار بده یا نیشگون بگیر ، ان شالله که دیگه برات پیش نیاد اما خدای نکردی نگه اینطور شد اینکارو کن. موقع بالا اوردن هم بچه رو برگردن تا راحت تر بتونه معده شو خالی کنه و مواد برنگرده تو ریه اش 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

عزیزدلم میدونم تو حالت بدتر از کوچولوته،همیشه ب پهلو بخوابونش حتماااا داروهای رفلاکسشو ادامه بده همیشه ارغوشو بگیر خیلی مراقبت داره میفهمم خسته نیشی ولی این دوران میگذره گلم

پسر منم وقتی نوزاد بود یکی دوبار اینجوری شد مردمو زنده شدم

خیلی بد بود😭

هنوز یادش میوفتم گریه ام میگیره

از ترسم نمیتونم بخوابم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

همچین موقع هایی هول نکن اصلا

چندبار بزن پشتش 

چند بار دهانش رو باز کن و دوتا فوت محکم بکن توی صورتش و باز بزن پشتش تند تند نفسش برمیگرده 

همیشه هم ب پهلو بخوابون

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

وای خدایا اون شب قشنگ اومد جلو چشم تن و بدنم لرزید 😭

این اتفاق دقیقا برای دختر منم افتاد .نصف شب بود منم خواب بودم یهو ی صدایی مثل خفگی شنیدم پریدم دیدم بچم صورتش کبوده و چشماش داره از حدقه میزنه بیرون 😭

خداروشکر خواهرم طبقه بالا بود عین دیوانه ها فقط دویدم در کوبیدم .گذشت ولی هر سری یادش می افتم کل تن بدنم میلرزه

من چی بگم دختر مدام ریفلاکس بود....مدامممممممشبا تا صبح نمیخوابیدم ولی تا فوری میاورد بالا سریع دمرش ...

اینم همش ریفلاکس میکنه آلرژی هم داره یه دیقه نمیتونم از ترسم برم دستشویی همش باد قیافه اش میوفتم داغون میشم