2777
2789
عنوان

خیای استرس دارم بعده ۴ ماه جدایی فردا میبینمش

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 44 پست
اولین قدم پذیرش اینکه ادم ها میان و میرن قرار نیست همیشه بمونم.دومینشم اینکه ی هدف خفن برا خودت پیدا ...

ممنونم ازینکه وقت گذاشتی واسم کلی تایپ کردی

والا انگیزه ندارم اصلا ....مثلا چ هدفی برا خودم بزارم ؟ میشه راهنمایی کنی.

من خیلی دوسش دارم اینکه واقعا فکر کنم رفته جیگرمو میسوزونه....

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
حق داری عزیزم منم تجربه این روزای شما رو داشتم البته من پدرم اجازه نمیداد با هم در ارتباط باشیم و او ...

عزیزممممم چقرر خوب که تهشششبه هم رسیدید ایشالا منم تهش بهش برسم .مرسی از دعای خوبت🌹♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ازینکه وقت گذاشتی واسم کلی تایپ کردیوالا انگیزه ندارم اصلا ....مثلا چ هدفی برا خودم بزارم ؟ م ...

عزیزم مونده به شخصیت و روحیاتت..هر کسی ب ی چیزی علاقه داره.اگه تواناییش رو داری پیچت زو پابلیک کن  بلاگر شو…

عزیزم مونده به شخصیت و روحیاتت..هر کسی ب ی چیزی علاقه داره.اگه تواناییش رو داری پیچت زو پابلیک کن ب ...

نه اصلا حوصله فضای مجازی ندارم کلا بیزارم از پیج زدن تو اینستا

عزیزم مونده به شخصیت و روحیاتت..هر کسی ب ی چیزی علاقه داره.اگه تواناییش رو داری پیچت زو پابلیک کن ب ...

بنظرت حتی اگه با کسی دیگه ایم باشه منو ببینه تو دانشگاه بعده ۴ ۵ ماه جدایی  اون خودشم هوایی میشه؟.

بنظرت حتی اگه با کسی دیگه ایم باشه منو ببینه تو دانشگاه بعده ۴ ۵ ماه جدایی اون خودشم هوایی میشه؟.

اره بابا میشه ولی صد در صد نیست.دوست حودم هشت ماه کات بودن الان ی پسر دارن…ولی هرچقدر بیخیالتر باشه بیشتر اتفاق خوب برات میفته.برو ورزش کتاب بخون فیلم ببین…هراران کار میشه انجام داد

اره بابا میشه ولی صد در صد نیست.دوست حودم هشت ماه کات بودن الان ی پسر دارن…ولی هرچقدر بیخیالتر باشه ...

انقدر دلم براش تنگ شده بغض داره خفم میکنه....

خیلی دوسش داشتم خیلییی....

اصلا حالم خرابه ....نمدونم مقصر من بودم یا اون که کار به جدایی کشید ولی با همه این اتفاقای بد بازم دلم تنگشه ....

انقدر دلم براش تنگ شده بغض داره خفم میکنه....خیلی دوسش داشتم خیلییی....اصلا حالم خرابه ....نمدونم مق ...

تو نبابد انقدر پیگیزش میشدی ولی کار اون خیلی زشت بود..

مردا رو زنی که دوستش دارن غیرت دارن.کارش واقعا زشت بود رفت ازت شکایت کرد…ب نظر من امد هم ب راحتب قبول نکن

تو نبابد انقدر پیگیزش میشدی ولی کار اون خیلی زشت بود..مردا رو زنی که دوستش دارن غیرت دارن.کارش واقعا ...

یعنی چی مردا رو زنیکه دوسش دادن غیرت دارن؟

منظورتون اینه که دوستم نداشت یا داشت؟

تو نبابد انقدر پیگیزش میشدی ولی کار اون خیلی زشت بود..مردا رو زنی که دوستش دارن غیرت دارن.کارش واقعا ...

اره خودم پشیمونم که انقد پیگیرش شدم ولی خب اون لحظه اصلا مغزم کار نمسکرد فقط لج کرده بودم که بمونم خونش تا بیاد

یعنی چی مردا رو زنیکه دوسش دادن غیرت دارن؟منظورتون اینه که دوستم نداشت یا داشت؟

زیاد روت حساس نیست وگرنه کدوم مردی میذاره زنی زو که برا ایندش انتخاب کرده پاش ب کلانتری باز شه..اگه ی روزنم باهاش از کنی نمیگم صد در صد ولی خیلی خوردت میکنه…

البته امیدارم نظز من اشتباه باشه..

زیاد روت حساس نیست وگرنه کدوم مردی میذاره زنی زو که برا ایندش انتخاب کرده پاش ب کلانتری باز شه..اگه ...

اوووو اره بابا کلا یارو رد داده بود اگه دوستم داشت که تا الاناز بلاکی درم اورده بود......

برا خودپ متاسفم ک هنوز این ادمو دوست دارم

اوووو اره بابا کلا یارو رد داده بود اگه دوستم داشت که تا الاناز بلاکی درم اورده بود......برا خودپ مت ...

متاسف نباش.خیلی عادیه…امیدوارم برگرده ولی ار جشم تو بیفته خودت بذاریش کنار…هم انتقامت گرفته شه دلت پیشش نمونه…

ولی برنگشت هم حسرت نخور ایشالا خیلی بهترش نصیبت شه

متاسف نباش.خیلی عادیه…امیدوارم برگرده ولی ار جشم تو بیفته خودت بذاریش کنار…هم انتقامت گرفته شه دلت پ ...

مرسی عزیزدلم ...شما چند سالته راسی