2777
2789
عنوان

خیای استرس دارم بعده ۴ ماه جدایی فردا میبینمش

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 44 پست
اگه میخای واقعا تاثیز بذاره واقعا باید برات مهم نباشه…با وانمود کردن نمیشه…چرا همچین ادمی برات مهمه؟ ...

هعییی توضیح دادنش خیلیه....خیلی دوسش داشتم خیلی ولی خب کلا ۴ ماهو بیخیالش شدم رفتم دنباله زندگیم...

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سلام کرد یا زنگ‌زد گفت برسونمت چی بگم؟؟؟

سلام کرد جوابش بده زنگ زد سعی کن حوابش ندی پیامش بدی اونم سریع نه بعد از یه ساعتی گفت برسونمت برا بار اول قبول نکن باخوشرویی ازش تشکر کن بزار بفهمه شما هم حول و منتظر نیستین 

سلام کرد جوابش بده زنگ زد سعی کن حوابش ندی پیامش بدی اونم سریع نه بعد از یه ساعتی گفت برسونمت برا با ...

خیلب ناراحتم امروز کلی ب خودم رسیده بودم ندیدمش اصلا۱😭

ناراحت نباش گلم خدا خیلی دوستت داره که قبل از هر اتفاقی اگاهت میکنه انشالله بهترینش سرراهت قرارمیگی ...

مرسی عزیزم😭🌹

از این فاز دپرس در دربیا.هر موقع بیخبالش شدی شاید فرجی حاصل شد

در ظاهر بیخیالم اما در باطن میاد تو فکرم.... :) چیکار کنم واقعا برام بی اهمیت بشه؟

در ظاهر بیخیالم اما در باطن میاد تو فکرم.... :) چیکار کنم واقعا برام بی اهمیت بشه؟

اولین قدم پذیرش اینکه ادم ها میان و میرن قرار نیست همیشه بمونم.دومینشم اینکه ی هدف خفن برا خودت پیدا کنی که ذهنت مشغول کنه.من اولین بار که این اتفاق برام افتاد کلا از زندگی افتادم همش ب خودم میرسم و تو اینستا و …جاهای که ممکن بود ببینه عکس مذاشتم خلاصه دست و پا میزدم من رو ببینه.خیلیم اون زمان خوشگل و خوش اندام شدم.ولی بعد ی مدت خسته وافسرده شدم و ول کردم.رفتم دنبال زندگی خودم وقتی دیگه برام اهمیت نداشت سرو کله اش پیدا شد ولی دیگه دیدگاهم فرق کرده بود.از شکست های زندگیت برای رشد خودت استفاده کن.من بعدا فهمیذم اصلا ادم مناسبی برا من نبود ولی تا نمیرفت من حقیقت زو انگار نمیدیدم

حق داری عزیزم منم تجربه این روزای شما رو داشتم البته من پدرم اجازه نمیداد با هم در ارتباط باشیم و اولین بار وقتی باهاش تموم کردم بعد ۱سال مجدد برگشتم دانشگاه ترم تابستون بود و دقیقا همون روز یهو جلوم ظاهر شد چنان لرزشی گرفتم قشنگ همه متوجه لرزشم شدن و مدیر گروه رشتموم ترسید سریع برام اب اورد 😁یادش بخیر چه روزایی بود بعد ۷ سال بلاخره بابام رضایت داد ازدواج کردیم انشالا اینده مثل من بشی بلاخره بهش برسی 😎🤗

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌