2777
2789

شما چند بار در هفته دوس پسر تون یا نامزد تون

میبینید باهم میرید بیرون اونایی که تویه شهرن 

واسه ما ماهی ۳ باره با اینکه فاصله ی خونمون ده دقیقه است همیشه سرکاره و کارشو ترجیح میده

حس میکنم اصلا سیاست های زنانه ندارم

امروز بهم گفت شبیه پیر زن ها غر میزنی و 

جای اینک نامزدم باشی مامانمی من مادر نمیخوام

زن میخوام

خیلی کتاب خوندم ولی نمیدونم چطور رفتار کنم

به اون باشه ماهی یبارم نمیاد بیرون

(واسه کل خانواده و ایناش اینجوری کلا بیرون نمیره

فقط کارش و خونه همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره نامزدی واسه شناخت همین چیزاست

اگه تو ددری باشی و اون خونه ترجیح بده به مشکل میخورین 

یا باید کوتاه بیاب که همیشه باید تنها بری بیرون یا همش باهاش بحث کنی

ولی عجیب هم هست تو نامزدی هم نمیاد زیاد ببینت

بهش گفتم پول جمع فلان کافه نمیریم فلان چیزو 

نخر پول جمع کنیم خونه بخریم

خب منم محبت میخوام وقت میخام تاحالا یبارم خودش نخواسته بریم بیرون همش من خواستم

اونقد خونه درس میخونم کسیم ندادم برم بیرون

بیرون رفتن و دیدار یه طرف

ولی رفتارت چه طوریه که گفته مادر نمیخوام؟ همه روانشناسا اینو میگن که هرگز واسه همسرتون مادر نباشید. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیرون رفتن و دیدار یه طرفولی رفتارت چه طوریه که گفته مادر نمیخوام؟ همه روانشناسا اینو میگن که هرگز و ...

محبت نمیکنه منم مجبورم غر بزنم چون هر راهی بگی امتحان کردم بی محلی کردم سرد شدم گرم شدم رفیق شدم باهاش گفتم مثل رفیقش باشم اما بازم هیچ وقت حوصله نداره

منم غر میزنم میگم نخر اینا رو خونه بخریم میخواد ماشین بگیره گفتم نخر خونه فقط ازش وقت خواستم

امشب گفتم گم میشم گفتش ارع گمشو  خسته شام هر شب دعوا

محبت نمیکنه منم مجبورم غر بزنم چون هر راهی بگی امتحان کردم بی محلی کردم سرد شدم گرم شدم رفیق شدم باه ...

احتمالا مادرش اینجوریه که فقط غر میزنه، اینم از همچین زنی بیزاره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بهم فیلم و کتاب معرفی کرده 

تو اون فیلم و رمان گفته مردا ار زنایی ک مادری میکن

براشون بدشون میاد 

زده میشن یا دعوا نکنید

ولی مگ میشه یکی اصلا واست وقت نزاره هیچی نگفت

فقط میدونم مردا از غر غرو نق نق و سرزنش و نصیحت و کنترل بدشون میاد، و معمولا مادرشون اینطور بوده، بر ...

خب 

منم دوست ندارم مدام بحث کنم

اما میگ سیاست نداری

مثلا امشب بهش گفتم یبار خودت بیا  گل بگیر واسم بگو بریم بیرون سینما دور بزنیم

وقتایی هم ک میریم بیرون همش میگ به فلان پسر نگاه کردی لباست کوتاهه بیرونمون کوفت میشه