2777
2789
عنوان

خونه پدر

495 بازدید | 24 پست

شما مجردا هم مثل من حالتون از بودن تو خونه پدر بهم میخوره و خسته شدید شما هم بارها گریه کردید بابت مجرد بودنتون و بارها گفتید من که چه کمبودی داشتم که من رو نگرفتن بارها گفتید اون دخترا چیشون از من بیشتر بود ...خیلی دلم شکسته و هیچی حالم رو خوب نمیکنه دیگه حتی از این خونه پدرم غذا بخورم هم خجالت میکشم ... ۲۴ سالمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۲۸سالمه ولی جوری ک گفتی منو نکرفتن ۲۴سالمه یه لحظه قیافم ی جوری شد ک خندم گرف ک نکنه باید بابت خودم ناراحت باشم

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

شما که سنی نداری هنوز خیلی وقت داری درضمن خونه پدر بهترین جای دنیاست که به آدم آرامش میده یه روزی می ...

ممنون عزیزم همچنین شما 😔 ولی آرزوی من رفتن توی خونه خودمه هم سن و سالام ۹۰ درصدشون ازدواج کردن

این یه حس فطری برای جدا شدن و تشکیل خانواده دادنِ..

ولی مواظب باش تو چاه نیفتی..سر صبر تصمیم بگیر از همه چی مهمتر اخلاقه بقیه چیزا حل میشه آدم بی اخلاق جوون مرگ میکنه آدمو.گلم ان شاءالله یه همسر خوب نصیبت بشه

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم