2777
2789
عنوان

یکی بود باور نمی کردید ۳۰ تومن پول غذا داده…

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مونده ب جاش !

فلافل کوچه ما ۱۵ تومن 

تو بازار ۵۰ تومن 

با همون کیفیت 

ولی خوب مهمون رو نمیشه ببری هر جایی 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

کاری میتونیم براتون بکنیم؟ خوردین نوش جونتون تموم‌شد رفت فاکتورشو چرا تو چشم ما میکنید؟

نه آخه اون دفعه هی ما می گفتیم رستورانای تهران اینطوره، یه عده قبول نمی کردن

قیمتا بالاست.

ماهم قرار بوددوستامونو که از شهر دیگه اومده بودن دعوت کنیم رستوران تعداد بالا بود.

تصمیم داشتیم با یکی از دوستا شریکی دعوت کنیم

۱۵ نفربودیم

ولی نشد و همسر یکیشون زود برگشت

من باور کردم چون آخر هفته همیشه بیرون غذا میخوریم از قیمت خبر دارم .اون تازه مهوناش سی نفر بودن .

گفته ۴ نفر

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

میتونستی همونو خونه درست کنی

مگ غذاش چی بود 😂😂😂

فک کنم دوتا قاشق چایی دم میکردی برای ۴نفر نهایت ۶/۷پیمانه غذا حالا مرغی چلوگوشتی کبابی چیزی یا میزدین یا بدون برنج سفارش میدادین بعد تازه جوجه اگ میزدین با دوتا مرغ یا کمتر کافی بود یا اینکه کتف و بال جدا میخریدی بازم با ۱و ۵۰۰اینا جمع میشد ب همراه میوه و اگ اهل قلیون باشید قلیون حیف اون پول ولی افسوس نخور لذتشو بردین دیگ اگ من خودم بودم سکته میکردم😐😂😂😂

من باور میکنم. رستوران گرون و ارزون داره بر حسب کیفیت غذا و برندش و مکانش و... 

ی شهر کوچیک توی استان ما ی پارک تازه باز شده رستوران و شهربازی هم داره  ما رفتیم ی پرس سلطانی  و ی پرس ماهی شیر  خوردیم با مخلفات شد 1200.

همتای مامانم بودم❤

من فقط یه جا غذای بیرون خوردم خوشم اومد و بهم چسبید اونم تفرش بود . چون پلویی که برامون کشید شمالی بود فوق العاده بود . با کوبیده و مخلفات هر چی بگم کم گفتم . خدایی خدا خیرش بده . ان شالله زندگیش پر رونق باشه کیفیت غذاش عالی بود عالیییییییی❤️

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
ولا ما باور کردیم بعضیا کلا چیزی تو کتشون نمیرهتازه یکی میگفت کوبیده با برنج ۶۰تومنه شهر ما نمیدونم ...

حتی دانشگاه ما هم غذای زیر ۸۰ نداره 😂چه جوری آخه 🥴

You're all the things I've got to remember