2777
2789
عنوان

بیاین عکس ناخنامونو بذاریم، یکم قشنگی ببینیم😍✨

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غساله میگفت با این میت هایی ک کاشت دارن نمیدونیم چیکار کنیم بکنیم خون میاد نکنیم غسل ندارن نجس نجس ب ...

همین غساله که میگید همین خانمه نیست که تو اینستا پیج داره؟

اونم خیلی از کاشت ناخن و غسل میت میگه

نمیدونم چرا از دیشب تاحالا همش غسال و غسالخونه به چشمم میخوره خدا بخیر کنه

همین غساله که میگید همین خانمه نیست که تو اینستا پیج داره؟اونم خیلی از کاشت ناخن و غسل میت میگهنمیدو ...

دور از جون خودت و عزیزانت ن گلم اونو نمیگم چون من کلا اینستاگرام ندارم

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع
من ناخنان خیلی کوچیکه و نازکه و اصلا رشد نمیکنه 🥲حتی لاک هم بزنم خوشگل نیست همین الانم همش ناخنام ک ...

ناخن هاتو تقویت کن عزیزم

درکل به ناخن های خودت رسیدگی کنی بهتره تااینکه هزینه کاشت بدی