2777
2789
عنوان

بیاین عکس ناخنامونو بذاریم، یکم قشنگی ببینیم😍✨

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 100 پست

ناخنات چرا انقدر سفیده؟

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

دور از جون خودت و عزیزانت ن گلم اونو نمیگم چون من کلا اینستاگرام ندارم

انشالله ک بلا به دوره 

اهان ممنون عزیزم فکر کردم ایشون و میگید چون دیشب تاحالا ناخودآگاه پست هاش و پیجش میاد جلو چشمم و نگاهشون میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسیب میزنه به ناخن هاتو اینکه کشور های دیگه خز شده البته سلیقه ایه ولی من بخاطر اسیبش میگم بجاش لاک ...

عزیزم چجور لاکی بگیرم که مات نباشه وبراق باشه؟؟

رنگ پوست دست یخورده تیره تر میخوام

رنگ کالباسی میشه؟؟

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
اره عزیزم یه شماره بزرگ تر می گیرم

کو عکست؟

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

عزیزم چجور لاکی بگیرم که مات نباشه وبراق باشه؟؟رنگ پوست دست یخورده تیره تر میخوامرنگ کالباسی میشه؟؟

من الان یادم نیس برند لاک هامو ولی لاک های شاین دار بهترن 

گلبهی و کرم و رنگ های نود همشون با شاین کم هم قشنگن

من الان یادم نیس برند لاک هامو ولی لاک های شاین دار بهترن گلبهی و کرم و رنگ های نود همشون با شاین کم ...

شاین چیه؟؟😂

یه چیز جداگانه است یا داخل خود لاکه؟؟

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...