2777
2789
عنوان

اگه ماشین ..

73 بازدید | 12 پست

خاموش شه چکار کنم 

لطفا قدم ب قدم بگید من تازه واردم 

مثلا سر بالایی یا سطح صاف 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه کلاچ زیر پات باشه تا ماشین خاموش نشه. سربالایی نیم کلاچ دنده یک حرکت کن

چرا هیچکس نمیکه ترمزو بگیر که نری عقب 😐😐

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

وقتی میخوای تو سربالایی حرکت کنی

همزمان پات رو ترنز و کلاج باش

ماشین بزن دنده یک

پات از رو ترمز ورندار

اروم اروم پات از کلاج وردار

میرس با نقطه ای که که ماشین دل میزن

اون موقع پات از رو ترمز وردار

اروم گاز بده

بیشتر کلاج ول کن

ولی اتوماتی‌ک بگیر راحت میشی

آقا محمدرضا ۳۵ ساله

چرا هیچکس نمیکه ترمزو بگیر که نری عقب 😐😐

همیشه تو سرعت گیر یا دست اندازها اول یه نرمه ترمز بگیر بعد کلاچ رو همراه با دنده عوض کردنی بگیر.یا از یک به دو یا دنده معکوس .به دور موتور ماشین هم هواست باشه

وقتی میخوای تو سربالایی حرکت کنیهمزمان پات رو ترنز و کلاج باشماشین بزن دنده یکپات از رو ترمز ورندارا ...

اره هیچکدوم نگفتید باید ترمزو بگیرم خاموش کردم اول ترمز بگیرم بعد روشن و کلاج 

ماشین عقب عقبی رفت 🫢

یا ماشین دنده اتوماتیک بگیریا کلاجش برقی کنراحت میشی

کلاج برقی چیه 🤔

اره هیچکدوم نگفتید باید ترمزو بگیرم خاموش کردم اول ترمز بگیرم بعد روشن و کلاج ماشین عقب عقبی رفت 🫢

هرموقع کلاچ زیر پات باشه به صورت نیم کلاچ ماشین خاموش نمیشه .وقتی هم که ماشین رو دنده یک راه افتاد پاتو از رو کلاچ بردار و گاز بده .هیچ وقت به طور دائم پات رو کلاچ نباشه به صفحه کلاچ فشار میاد. 

هرموقع کلاچ زیر پات باشه به صورت نیم کلاچ ماشین خاموش نمیشه .وقتی هم که ماشین رو دنده یک راه افتاد پ ...

درکل وقتی دیدی دور موتور اومد پایین مثلا پشت چراغ قرمز یا تو ترافیک کلاچ بگیر دنده رو تو خلاص بزار