2777
2789

سلام دوستان من ۲۲روز پیش،یه سقط ۵ ماهه داشتم،۱۴ روز بعد رفتم سونو ۲ سانت بقایا داشتم،از روز هفتم بعد از سقط دیگه خونریزی نداشتم ولی هر دو سه روز اندازه ی ۴/۵سی سی یهویی خونریزی دارم که لخته هم نیست.

دکتر متیل ارگونوین داده روزی ۳تا همراه با گرمیجات،دو روزه دارم میخورم ،لطفا اگه راهکار بلدین که دفع بشه و به کورتاژ نرسه راهنماییم کنین ،ممنون میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم ولی اگه زعفران گفتن زیادنخور زعفرا تپش قلب میاره واصلا زیادیش خوب نیست

امروز خوردم ،فشارم افتاد ،بدنم میلرزید،سردرد و تاری دید،داشتم میمردم ،گفتم توبه اگه دیگه زعفرون بخورم 

بدنم هم گرم شد اما اتفاقی نیفتاد 

برو طب سنتی بهت چیز میز بده شاید دفع شد 

آبجی من که با یازده تا قرص میزو ،چهارتا فلاکس دم کرده زعفرون زنجبیل با خرتو پرت دیگه خورد دفع نکرد کورتاژ کرد البته اصلا اذیت هم نشد سر کورتاژش،دوسانت هم بقایا داشت

سلام اولا ک متاسفم بابت تجربه تلختون دوما نگران نباشین.منم یک سی سی داشتم.با متیل یا اصطلاحا مترژن رفع شد.اما خوب من دفع شدنشو ندیدما.همون خون و لخته سابق بود.پریود ک بشین ان شالله میشوره میبره.