2777
2789
عنوان

مصاحبه فرهنگیان

887 بازدید | 43 پست

بچه به نظرتون سهمیه۵٪وگواهی فعال بودن بسیج داخل مصاحبه تاثیرداره؟

خیلی استرس دارم نمیدونم چیکارکنم کسی اینجا هست که پارسال مصاحبه داده باشه وقبول شده باشه از تجربش برام بگه که باید چیکارکنم چی بپوشم چی میپرسن،؟

هیچوقت سهمیه دارارو نمیبخشم  از قبولیشونم خیر نمیبینت

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانال نداری واسه کسی میخام 

پوششت هررر چی ساده تر بهتر شلوار پارچه ای ساده مانتو زیر زانو چادر مقنعه بدون ضد آفتاب حتی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
کانال نداری واسه کسی میخام پوششت هررر چی ساده تر بهتر شلوار پارچه ای ساده مانتو زیر زانو چادر مقنعه ...

چادر اجباری نیست همین که پوشش مناسب باشه کافیه

تو این هوای گرم تابستونم ضد افتاب واجبه نزنه صورتش افتاب سوخته میشه

«فردا بهش فکر می کنم»

چادر اجباری نیست همین که پوشش مناسب باشه کافیهتو این هوای گرم تابستونم ضد افتاب واجبه نزنه صورتش افت ...

نه عزیزم پارسال یکی از دوستام بارتبه هزار چون  روز مصاحبه چادری نبود کد ۵ خورد و از گزینش رد شدجلوی چشم خودم...همه چادری بودن تو. دانشگاه ما

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

چادر اجباری نیست همین که پوشش مناسب باشه کافیهتو این هوای گرم تابستونم ضد افتاب واجبه نزنه صورتش افت ...

فقط کسایی ک گزینش رفتن میدونن اینا چقدر مهمه ک باچادر بری و هیچی رو پوستت نباشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

من تجربمو گفتم حالا ی روز ضد آفتاب نزنه چیزی نمیشه  چادرم گفتم بهتره نگفتم حتما اگه چادری نیست باید بگه همیشه نمیدونم چون تو تحقیقات لو میره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نه عزیزم پارسال یکی از دوستام بارتبه هزار چون روز مصاحبه چادری نبود کد ۵ خورد و از گزینش رد شدجلوی ...

امسال که حتی اجبار چادر برداشته شده و فرم گذاشته شده به جاش

مشکلی نیست اگه پوشش رعایت بشه 

«فردا بهش فکر می کنم»

قبولی صد در صدلازم نیست چیزی بحونی

نه سه برابر ظرفیت گرفتن باید حتما سرتر باشه از بقیه

امسال که حتی اجبار چادر برداشته شده و فرم گذاشته شده به جاشمشکلی نیست اگه پوشش رعایت بشه

اون بعد از قبول شدنه تو گزینش باید چادر بتشه وگرنه کد میخوره کد ۵  لطفا اشتباه راهنمایی نکنید