2777
2789
عنوان

به نوه ی دختری هدیه میدن؟

595 بازدید | 25 پست

بچه ها ما برا داداشم که بچه دنیا اورد هم جشن مفصل گرفتیم هم مادرم با اینکه کارمنده ولی خودشو تو سختی انداخت و حدود چهل میلیون کادو داد منم حدود ده تومن گردنبد و گوشواره خریدم برا عروسمون.

بعد مادرش اینا هیچ هدیه ای ندادن.

البته نوش جون عروسمون هدیه هامون و جشن فقط برام سوال بود که رسمه که به نوه دختری هیچی ندن؟؟

اخه سیسمونی هم کلا بیست میلیون خریدن گفتن بقیه اش رو باباش بخره.

خواستم بدونم شما هم رسمتونه فقط به نوه پسری هدیه بدید؟؟

خیر به هر بچه ای به دنیا بیاد هدیه میدیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ،به هر دو میدیم فرق ندارن که 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

وضع مالیشون شاید بده خب

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

حتما توانشو نداشتن 

به هرحال شما کادوی خودتون بدبد کاری به اونا نداشته باشید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بهش فکر نکن.. تو که نمیدونی وخانواده اونا چی میگذره... بخدا همه مشکلات داریم.. همه بد بختیم

همه چیز پول نیست خیلی وقتا مشکل اخلاق بد یکی باشه یا دعوا کردن باهم... 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

خیلی دلم برا عروسمون سوخت

مادر پدرش اصلا وضعشون بد نیستا

ولی حتی یه هزاری هم بهش هدیه ندادن!

من همینجور بی هوا اصلا نمیدونستم هدیه نداد بحث هدیه شد گفتم مامانت اینا چی دادن

با ناراحتی و خجالت گفت هیچی

دیگه هیچ حرفی نزدم فهمیدم اصلا نمیخوان به بیچاره هیچی بدن…

خداروشکر ما هستیم براش جبران کردیم