2777
2789
عنوان

برگشتیم به هم ولی یه جوریه

238 بازدید | 23 پست

من با یه پسر دوسال پیش دوست معمولی بودم بعد سر یه لجبازی بچگانه و غیرمنطقی بلاکش کردم از همه جا.بعد دوسال خودم پشیمون شدم دیدم بهترین پسری بود که دیدم دیروز رفتم دوباره بهش پیام دادم اونم اول همش گله داشت و ناراحت بود بعد بهش گفتم مزاحمت نمیشم و مثل اینکه ناراحت شدی از اینکه بهت پیام دادم دیدم گفت نه و بحث رو عوض کرد و دیگه حرفی از اون قضیه نزد.ولی الان خیلی سرده برخورد می‌کنه مثل قبلا نیست حق هم داره.ولی الان میترسم تو رابطه باشه دیشب تایم طولانی آنلاین بود.میخوام اگه تو رابطه‌ست بهش پیام ندم دیگه.چجوری بپرسم که فکر نکنه خبریه؟الان بپرسم تو رابطه‌ای فکر می‌کنه منظوری دارم

لایک نکن،ریپلای نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غیرمستقیم بپرس

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
خب بپرس ازش

الان ما رابطه‌مون در حد یه دوستی معمولیه.اگه بپرسم فکر می‌کنه می‌خوام مخشو بزنم.حس میکنم پرسیدنش جالب نیست.غیرمستقیم چجوری میتونم بپرسم؟

لایک نکن،ریپلای نکن

برای دوست معمولی زیادی پیگیر بودی بعد دوسال برگشتی 

از همه جا هم ک بلاک کردی اونم مدت زیاد

خودتو کمی سبک کردی انگار کسیو نداشتی دوباره برگشتی سمتش

الانم ک حالا کاریه ک شده خودتو سنگین حفظ کن دیگه تا موقعی ک اون پیام نداد توام پیام نده ب هیچ عنوان 

اگرم پیام داد خونسرد رفتار کن 

هول نکن و نگو وای منتظر تو بودم  یا چرا دیر پیام دادی

بلخره دوست پسرت نیس ک حالا پیام بده یا نده فرق کنه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
الان ما رابطه‌مون در حد یه دوستی معمولیه.اگه بپرسم فکر می‌کنه می‌خوام مخشو بزنم.حس میکنم پرسیدنش جال ...

دقیقا مناسب نیس بپرسی

سریع پیش خودش فک میکنه خبریه

مگر اینکه خیلی غرق صحبت و شوخی بشید مثلا غیر مستقیم یچیزایی بگی 

مثلا بگی رلت از دستت چی میکشه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…