2777
2789
عنوان

برگشتیم به هم ولی یه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 23 پست

شما واسش تا ابد تموم شدی. 

اگه میخواست جلو بیاد هیچوقت سرد نبود 

شمام رفتی دیدی بهتر از ایشون نمیتونی پیدا کنی خودت از پشیمونی پیام دادی ایشونم قشنگ این موضوع رو فهمیده بنظرم بیشتر از این ادامه نده چون یه نه بزرگ ازش میشنوی و غرور خودت له میشه

الان ما رابطه‌مون در حد یه دوستی معمولیه.اگه بپرسم فکر می‌کنه می‌خوام مخشو بزنم.حس میکنم پرسیدنش جال ...

اره خب راس میگی، ببین بعد از این پیگیرت هست اگه بود که خودش بحثو پیش میکشه، اگه هم خوشش نیومد خودت پا پس بکش که غرورت خورد نشه

اگه هم طول کشید رابطتون ولی اون حرفی نزد خودت غیر مستقیم بفهمون بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتی دوراتو زدی بعد دو سال یادت افتاده از همه بهتره معلومه که سرد برخورد میکنه

دور چیه؟تا وقتی نمیدونی نظر نده لطفا پشت هر کدوم از این کاربریا آدم نشسته.من تو این مدت با هیچکس تو رابطه نبودم.چون تقریبا بعد یه ماه از اون قضیه فهمیدم چقدر دوستم داشت

لایک نکن،ریپلای نکن

دور چیه؟تا وقتی نمیدونی نظر نده لطفا پشت هر کدوم از این کاربریا آدم نشسته.من تو این مدت با هیچکس تو ...

خب پس چطوری متوجه شدی بهتر از اون کسی برات نیست چرا این حرفو میزنی که همچین برداشتی از حرفت بشه ؟

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

دور چیه؟تا وقتی نمیدونی نظر نده لطفا پشت هر کدوم از این کاربریا آدم نشسته.من تو این مدت با هیچکس تو ...

همون یک ماه ک فهمیدی برمیگشتی چرا گذاشتی دوسال بعد 

خب پس چطوری متوجه شدی بهتر از اون کسی برات نیست چرا این حرفو میزنی که همچین برداشتی از حرفت بشه ؟

اره شاید من بد گفتم.بعدش دیدم چقدر به اطرافیام داره خیانت میشه یا چقدر اذیت میشن ولی اون واسه اینکه ناراحت نشم همیشه کوتاه میومد.به هرحال تصمیم گرفتم دیگه کاری انجام ندم خودش اگه بخواد کاری میکنه

لایک نکن،ریپلای نکن

روم نشد دیگه.اون موقع خیلی بچه بودم دارم میگم سر یه دلیل مسخره کلی ناراحتش کردم

شاید اونم با دوسال پیشش خیلی فرق کرده باشه شاید اون آدم مهربونی که قبلا بوده نباشه دیگه همینطور که خودت تغییر کردی 

بیخیالش شو خودتو کوچیک نکن