یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماجرا این طور شروع میشه یه روز مامان دوست من و مامان اون آشنا همو توی باشگاه میبینن و با هم دوست میشن ... مامان اون آشنا یه خانمی بودن که تحصیلات نداشتن ولی علاقمند به تحصیل میشن و میرن درس دانشگاه برای کارشناسی و این میشه دلیل دوستی ابن دو تا مامان
ماجرا این طور شروع میشه یه روز مامان دوست من و مامان اون آشنا همو توی باشگاه میبینن و با هم دوست میش ...
من هم اون روز اونجا بودم این میشه واسطه ای که دختران هم با هم دوست بشن اما یه روز اون آشنا دیگه نمیاد باشگاه و چند سال از آخرین دیدارشون میگذره اما دوباره چند ماه پیش توی مسابقه همو میبینن و اونم میاد باشگاه من هم میبینمش
من هم اون روز اونجا بودم این میشه واسطه ای که دختران هم با هم دوست بشن اما یه روز اون آشنا دیگه نمیا ...
دست من که الان یازدهم هست خیلی در گیر درس هستش اما خب این آشنا که خیلی من دوست حساب نمیارمش میاد و ازش شماره میگیره و میگه من تنهام و بیا حرف بزنیم دوست منم رو دلسوزی قبول میکنه حالا اون آشنا یه داداش هم داشته
دست من که الان یازدهم هست خیلی در گیر درس هستش اما خب این آشنا که خیلی من دوست حساب نمیارمش میاد و ا ...
از قضا دختره میره از گوشی داداشش شماره ی پسرا رو بر میدارم و داداشه هم شماره ی دخترا و دوست منم یکی از همین قربانیاس که تا الان چند تا اکانت عوض کرده ولی با لین حال پسره و یا دوست هی پیام میدن بهش و اذیتش میکنن