2777
2789
عنوان

بی سوادی هم حدی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 44 پست

من معلمم چند روز پیش سر امتحان املای نهم مراقب بودم بچه ها املاشون خیلی ضعیفه حتی کلمات ساده و آسون رو غلط مینویسن ، نمیدونم شایدم دو سال کرونا و تحصیل مجازی باعثش شده 

بابا عمدی میزنن هزار نفر بیان کامنت بذارن که ویو بخورن بیان تو اکسپلور هر چقدم بیسواد باشه مرغ رو اش ...

عزیزم واتس اپ بود

بعدم اینکه قبلا هم بی سوادیشو متوجه شده بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم عزیزمولی اولا خیلی مزخرفه،دوما توی واتس اپ بود،سوما قبلا هم بی سوادیش اثبات شده

حالا بیسواده بیشعوره شا چرا انقد برات مهمه 

مهم اینه تونسته یه کسبو کار حلال راه بندازه و یه سری آدمم ببره تو فاز حسادت

میدونم عزیزمولی اولا خیلی مزخرفه،دوما توی واتس اپ بود،سوما قبلا هم بی سوادیش اثبات شده

باور کن تا این حد که شما نوشتی نمیشه بیسواد باشه کامل از روی عمد هست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
من معلمم چند روز پیش سر امتحان املای نهم مراقب بودم بچه ها املاشون خیلی ضعیفه حتی کلمات ساده و آسون ...

منم معلمم دیدم چقدر داغونن

توی ادم بزرگها هم زیاد دیدم،بعد هی میگن واسه تبلیغاته،اینم واتس اپ بود،کلا سوادش افتضاحه

حالا بیسواده بیشعوره شا چرا انقد برات مهمه مهم اینه تونسته یه کسبو کار حلال راه بندازه و یه سری آدمم ...

و کاری کرده یکی از اقوام اومده تو نی نی سایت واسش تاپیک هم زده، درسته ما نمی‌دونیم کی هست و کسب و کارش کجاست، ولی معلومه داره از تمام توانش برا رونق کارش استفاده می‌کنه و ترفندهای به روز هم به کار میبره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بی سواد نیست ، سوادش نم کشیده 

منم چندساله ترک تحصیل کردم غلط املایی دارم گاها

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

هنوز نفهمیدی عمدا اشتباه مینویسن که کامنت بگیرن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
از عمد نبود،واقعا بی سواده

دیگه سیکل که داره نه؟؟؟ مگه میشه کسی آشپزخونه بزنه سواد نداشته باشه در حد خوندن نوشتن اینا شگرد تبلیغشون شما فکردی از عمده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب این اینجوری نوشته که لایک و کامنت و ریپلای بگیرهعمدا اینکارو کردهتو اینستا رسمه

اینستاگرامو دیدم،ولی واتس اپ واقعا دیگه مسخرست

در ضمن قبلا هم متوجه بی سوادیش شده بودم در موارد دیگه