2777
2789
عنوان

بی سوادی هم حدی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 44 پست
وای منم اعصابم خورد میشه تو خود همین نینی سایت هم زیاد دیدم ، الان تو یه تاپیکی بودم دختره واسه کنکو ...

درسخون

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اینا از عمد هست برا جلب توجه مثلا یه حقه ی تبلیغاتیه 😅😅😅

استارتر 

این یه روش تبلیغاتی هست من تو یه مغازه چاپ و تکثیر هم دیدم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
وای منم اعصابم خورد میشه تو خود همین نینی سایت هم زیاد دیدم ، الان تو یه تاپیکی بودم دختره واسه کنکو ...

حالا هرچی ما میگیم واقعا بی سوادن،میگن نه واسه جلب توجه بوده

انگار مد شده

خیلی مد مضخرفیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
استارتر این یه روش تبلیغاتی هست من تو یه مغازه چاپ و تکثیر هم دیدم

میدونم عزیزم

ولی اولا خیلی مزخرفه،دوما توی واتس اپ بود،سوما قبلا هم بی سوادیش اثبات شده

خب این اینجوری نوشته که لایک و کامنت و ریپلای بگیره

عمدا اینکارو کرده

تو اینستا رسمه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
حالا هرچی ما میگیم واقعا بی سوادن،میگن نه واسه جلب توجه بوده

من جای دیگه هم دیدم غیر از فضای مجازی 

ترفند تبلیغاتی هست، تو فضای مجازی برا بالا رفتن بازدید و ریپلای 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.