2777
2789
عنوان

اگه با شوهرت بری یه جای تفریحی

163 بازدید | 20 پست

یکی ببینه بگه این زنه پرستیژ یه کارمند داره معلومه کاره ایه و بعد بگه نگا پرستیژ یه زن معمولی با یه کارمند فرق میکنه 

ایا من حق دارم الان تا این موقع شب ناراحت باشم و همش به طلاق فکر کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق نه، ولی واقعا مقایسه جالبی نبوده و حق داشتی ناراحت بشی.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
از ناراحتی از اون موقع بغ کردم حتی جوابشم ندادم که چرا این حرفو زد

من امشب از شوهرم دلخورم کلی بهم شب ب خیر اینا گفت محلش ندادم چون یه جریانی از گذشته یادم اومد 

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

نه فکر کنم داری پریود میشی یا افسردگی داری حرف بدی نزده اینو منی بهت میگم که حساس هستم به شوهرم

هم پریودم هم واقعا افسردگی دارم ،،،،با این حرفت باور میکنی اشکامو پاک کردم یکم حالم بهتر شد همش فکر میکنم چرا این حرفو زد