2777
2789
از لکه های بدنت عکس داری؟ منم مشکوکم 🥲

ندارم

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی جرئت ندارم برم لیزرمو ادامه بدم یا شیو کنم که نکنهههه خارشش شروع شه😔😭اخه این چه تقدیری بود

عزیزم تو گروه تل گرام باش دارو میگن اونحا موثرم بوده برا بجچها

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

نه عزیزم اگه خشکی پوست بود با اونهمه لوسیون و روغن های گرون بهتر میشد نه بدترطبع م هم فک میکنم سودای ...

کف پاتو حنا بزار سودارو میکشه بیرون

عزیزم تو گروه تل گرام باش دارو میگن اونحا موثرم بوده برا بجچها

گروه راحیل هستین؟؟

من بدبختانه با هیچی نتیجه نگرفتم‌. دیمتیل هم ۲بطری استفاده کردم ولی اثری ندیدم ولش کردم

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
گروه راحیل هستین؟؟من بدبختانه با هیچی نتیجه نگرفتم‌. دیمتیل هم ۲بطری استفاده کردم ولی اثری ندیدم ولش ...

دیمتیل از کجا میشه خرید

پماد ان ان لکو نمیبره؟چون بعضیا گفتن بهترکرده لکارو

دیمتیل از کجا میشه خریدپماد ان ان لکو نمیبره؟چون بعضیا گفتن بهترکرده لکارو

ما از داروخونه حاتم با واتساپ سفارش دادیم ولی نه دیمتیل نه ان ان  تاثیری نداشت واسه من!!!

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
عکس پاتو دیدم. فقط همین قسمت پات لک داری؟؟ ب منم دکتر گفت ماکولار دارم داغونم

بقیه جاها هم همینن عزیزم

درمان هم نداره

هر روز هم دارم بقیه ی بدنم درگیر میشه

الان فقط ران هام سالمن

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
بقیه جاها هم همینن عزیزمدرمان هم ندارههر روز هم دارم بقیه ی بدنم درگیر میشهالان فقط ران هام سالمن

درک میکنم عزیزم. امروز پیش دکتر گریم گرفت واقعا سخته. میشه راهنماییم کنی چن تا سوال دارم 

بقیه جاها هم همینن عزیزمدرمان هم ندارههر روز هم دارم بقیه ی بدنم درگیر میشهالان فقط ران هام سالمن

این دکتری ک رفتم ی دکتر معمولی بود یعنی اون دکتر خوبه خارج از کشوره نبودش ی هفته دیگه میاد. دکتره امروز سطحی نگاه کرد گفت ماکولاره. میدونی چی ذهنمو درگیر کرده مشکل پوست من اینه ک دست ها و کمرم و گردنم این قسمت ها رنگش کلا با بقیه بدنم فرق داره و سبزه هست و فقط رو کمرم 3تا تیکه لک هست ک در نگاه اول اصلا معلوم نیست با زوم کرد. پاهام و شکم و سینه این قسمت ها روشن تره ولی کلا صورتم هم سبزه هست یعنی جز پوست سبزه ام. از بچگی هم همیشه با تاپ جلو آفتاب بودم میگم نکنه افتاب خورده این قسمت ها تیره شده دکتر اشتباه میگه. رو کمرم هم همیشه جوش میزد میکندم لک لک افتاده. کسایی ک ماکولار دارن ممکنه کل دست و کمر و گردن کلا رنگش فرق کنه با بقیه جاها؟؟؟ کاری با لک ندارم 

میگن میشه جلو پیشرفتش رو گرفت. دکتر رفتی درمان کنی؟؟ مامانم اینقد ناراحته همش غصه میخوره از وقتی دکتر گفته ماکولاره.

با آزمایش ذقبق تر نمیفهمن؟ یا نگاه کنن هم میفهمن؟؟ آخه لک کبد داریم لک افتاب سوختگی داریم صدتا لک داریم شبیه ب اینا

این دکتری ک رفتم ی دکتر معمولی بود یعنی اون دکتر خوبه خارج از کشوره نبودش ی هفته دیگه میاد. دکتره ام ...

بله من کمرم با بقیه جاها تیره تره، 

وقتی پزشک گفته ماکولاره هست ،چون میشناسن لک رو به راحتی.

منم سبزه ام کلا ولی قبلا ران و پا و دست و شکم روشنی داشتم‌ .

طی ۴سال اخیر  پوست پام شد  اون عکسی که گذاشتم و یهو شروع میشه به نابودی

من بخاطر این مشکلم دارم افسردگی میگیرم

توی سرچ تلگرامتون سرچ کنین ماکولار آمیلودوئیز

یه گروه میاره

اونجا عضو شین ،دوستان کمکتون میکنن

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍