2777
2789

ینی تو دلتون برای این که ضرر نکنید سکوت کنید و طرف پرو باشه یجور حرف بزنه و سواستفاده کنه انگار. شما هیچی نمیفهمید درحالی ک شما از چیزی ک اون میدونه هم بیشتر می‌فهمید 

بعد یه دفعه قافل گیرش کنید و حقتونو گیرید اما تا آخرین لحظه اون زورش بیاد و پرو خرف بزنه چون شما نذاشتی حقتونو بخوره 

و الان هی پرو بازیش یادتون بیاد زگرتون بگیره 

😐😂 آقا من تا نزنم طرفو لح کنم بگه غلط کردم گوه خوردم آروم نمیشم

من از این هام ک با جیغ و داد هم شروع میکنم هم‌تموم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من از این هام ک با جیغ و داد هم شروع میکنم هم‌تموم

نمیشه جیغ و داد نشونه ضعف آدمه 

باید با سیاست جلو رفت تو یه سری چیزا مخصوصا 

طرف میخواست سرمو کلاه بذاره فک میکردم دخترم سنم کمه نمیدونم داره چ غلطی میکنه تا آخرین لحطه رو نکردم یدفعه شکایت نامه رفت براش همینجوری زنگم میزد منم جواب نمیدادم آتیش گرفته بود حقمو هم گرفتم 

اما از حرفایی ک میزد فک میکردم من نمیدونم میخواد چیکار کنم زورم اومد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین بهت ، خوبه میتونی سکوت کنی.

آره اما بعدش یادم نمیره گرو بازی یا حرفای طرف

ببین یارو میخواست سرم کلاه بذاره فک می‌کرد من قانون بلد نیستم و هی منت می‌داشت ک آره چون شمایی قیمت مناسب میدم از خون سگ حروم تر اگه فلان باشه بهمان باشه منم رفتم مستقیم ازش شکایت کردم باهاش دهن به دهن نش م چون مرد بود من دختر بودم و مرد درستی هم نبود بد دهن بود تو دادگاه اینقدر شاکی اومده بود طرف من بود میگفت درومده بهم فحش مادر داده 

گفتم بهترین مارو خودم مردم رو نکردم میدونم میخواد سرک کلاه بذاره مستقیم رفتم شکایتشو کردم 

آره اما بعدش یادم نمیره گرو بازی یا حرفای طرفببین یارو میخواست سرم کلاه بذاره فک می‌کرد من قانون بلد ...

با شکایت که موافق نیستم. خودت رو تو اینکارها ننداز ، فقط تشخیص دادن زمان سکوت و زمان حرف زدن عالیه.

خیلی ها تحمل ندارند سکوت کنند و با عصبانیت جواب میدن. 

با شکایت که موافق نیستم. خودت رو تو اینکارها ننداز ، فقط تشخیص دادن زمان سکوت و زمان حرف زدن عالیه.خ ...

نه من اینطور نیستم متاسفانه اینقدر از بچگی خفه شدم و حرفام تو دلم مونده خیلی سخته برام اما عادت دارم میدونی انگار میدونم تحملشون دارم به شرطی که نقشه داشته باشم و منتطر زمان مناسب باشم

من میدونستم اون موقع حرف بزنم طرف میشینه فکر چاره میکنه یا دست به کاری میزنه یا بد دهنی میکنه بهم که اون موقع یا باید شوهرم وارد عمل میشد و خون ریخته میشد یا هرگز نمیتونستم سکوت کنم جواب میدادم ک بازم حرفش بد برام مرور میشد و بدتر بود چون نشخوار ذهنی دارم

بخاطر همین سکوت کردم وازش مدرک جمع مردم رفتم شکایت کردم و اونجا بود که دیدیم نه بابا طرف چقدر لاشی بوده اندازه دومتر بیشتر فقط گردنده شکایت داره و چقدر شاکیی که به حقشون نرسیدن با چند نقر ک ماجراش نو شنیدم خانومه میگفت چقدر به شوهرم فوحش ناموس داد 

کلا خیلی لاشی بوده بین شاکیا من بودم که تونسته بودم حقمو بگیرم وقتی با جند تا از شاکیا گفتم گفتن خیلی خوب حقتو گرفتی این آدم جون به عزرائیل نمیده خیلی زرنگی کردی

اما میدونی اوه مرد بودم یجا خفتش میکردم حساببیی میزدمش😂😂