2777
2789
عنوان

اگزمای پوشکی چطوری دومان مبشه

559 بازدید | 23 پست

دخترم 11ماهشه... پاهاش اگزماگرفتن سه روزه.... یه پمادترکیبی میزنم حیلی بهتر شده ولی بازم گاهی میخاره....بنظرتون کاملا خوب میشه؟ دیگه چه مارایی باید بکنم... پوشکم دیگه نمیگیرمش... امشب براش پمپرز المانی گرفتم اونم نساخت بهش.  😔😔😔😔😔😔

خدایا شکرت بلاخره منم مادرشدم خودت مواظبه من وهمه دوستای نینی سایتیم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله که برا دختر شما سطححی باشه و زود خوب بشه . اما بعنوان تجربه یکی از دوستانم دخترش 14ماهه بود دچاز زخم شد و هردارویی ک استفاده میکرد خوب نمیشد تا اینکه ناچارا اونو به دکتر پوست خودش نشون داد .اون هم یک داروی ترکیبی بهش داد و گفت چندروز بچه کاملا باز و بدون پوشک باشه . دکتر گفته بود اگر تا چندروز دگ درمانش نمیکردی یه نوع ویروسی در بدن بچه بوجود میومد که تا پایان عمر باهاش میموند . 

عزیزم انشالله که برا دختر شما سطححی باشه و زود خوب بشه . اما بعنوان تجربه یکی از دوستانم دخترش 14ماه ...

ازسه روز قبل خیلی بهتر شده ولی بازم خارش داره... میترسم خوب نشه هیچوقت... یعنی بااینکه علایمش کمترشده... امکان داره بازم ویروس وارد بدن بچه بشه؟ 

الان نت نگاه مردم نوشته بود موز ضررداره... منم چندروزه موز میدم به دخترم... پس دیگه قطعش کنم

سلام.تا جایی که امکان داره پوشکش نکنید و شورت نخی پاش کنید .تعویض زود به زود پوشک کمک میکنه بهش.از پ ...

دیگه پوشک نمیبندم... گرونترین پوشکم گرفتم حساسیت دادبچه

دیگه پوشک نمیبندم... گرونترین پوشکم گرفتم حساسیت دادبچه

انشالله که هر چه زودتر خوب میشه.پماد بتامتازون و هیدروکورتیزون هم موثره.

ولی من برای پسرم کالاندولا موثر بود.طوری شده بود که پوست کنده شده بود .

انشالله که هر چه زودتر خوب میشه.پماد بتامتازون و هیدروکورتیزون هم موثره. ولی من برای پسرم کالاندولا ...

وای عزیزم چقدسخته.... من الان خوابم نمیاد  یکسره پماد میزنم... یدونه پماد ترکیبی هست اوسرین...گلیسرین بایه پماده دیگه داره... خیلی بهترش کرده.... الانم هیدروکورتیزون زدم... خوب نشه بتامتازونم میزنم... 

دختر منم داشت. تا 6 ماه بعد از اینکه از پوشک گرفتمشم ادامه داشت.

متخصص اطفال پماد هیدروکورتیزون و کرم اوسرین تجویز کردن.

تنها راهش مداومت استفاده از اینهاست.

هرچی هم شورت نخی پاش کردم و حتی فقط یه دامن میپوشید، فایده نداشت.

اما وقتی دستور دکترو رعایت کردم خوب شد.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

پماد هاش رو سرخود عوض نکن 

اون چیزی که بهش ساخته رو بزن و ادامه بده 

تا جایی که میتونی بازش بزار 

کمتر از خونه برو بیرون که مجبور نشی پوشکش کنی

من دخترم با کالاندولا خوب شد مارک پوشکش رو هم عوض کن 

خوب میشه نگران نباش