2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو. به سایت معتبر میگم برات تعبیر کنه😁

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

میشه تعبیر خواب منو بگید خواب دیدم مادرم پک  حوله برام خریده بود یکیش کوتاه تر بود برداشتی برا خودش بلند داد ب من و من اون رو پوشیدم (تن پوش) انگار از من تو مایه های رنگ بنفش یا ابی و صورتی را برای خودش برداشت

چی دیدی؟یذره ذهنم درگیر خواب خودمه

خواب دیدم پریود شدم بعدی یهو یه چیزی مثل معذرت می‌خوام مثل شلغم ازم اومد بیرون سفید بود رنگش من تعجب کردم گفتم این چیه 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
تعریف کن

من دیشب خواب دیدم زنگ زدم ب دوستم میگم پنجشنبه بله برونمه.بعد بخودم میگم چرا دروغ گفتم بهش..

ی جا دیگ انگار پشت فرمون بودم باز زنگ میزنم میگم پنجشنبه یادت نره ها .اونم فحشم میده ک چرا دیر گفنی میگم دروغ بود .

بعد میریم ب ی شیب تند با ترس میگم چطوری برم پایین ولی خیای راحت با ماشین میرم و میرسم ب خیابون صاف و  روشن

میشه تعبیر خواب منو بگید خواب دیدم مادرم پک حوله برام خریده بود یکیش کوتاه تر بود برداشتی برا خودش ...

خب مادرتون همیشه ارامش و بهترینهارو برات میخواد .

از خودش میگذره تا بهترینها برات باشه

خواب دیدم پریود شدم بعدی یهو یه چیزی مثل معذرت می‌خوام مثل شلغم ازم اومد بیرون سفید بود رنگش من تعجب ...

مریضی یا مشکلی داری؟؟

درگیری ذهنی یا فکر کنی کسی رات دعا گرفته؟

مریضی یا مشکلی داری؟؟درگیری ذهنی یا فکر کنی کسی رات دعا گرفته؟

مشکل دارم ناباروی دارم 

اره ممکنه کسی برام دعا گرفته باشه چون حسود زیاد دارم متاسفانه 😢😢

من دیشب خواب دیدم زنگ زدم ب دوستم میگم پنجشنبه بله برونمه.بعد بخودم میگم چرا دروغ گفتم بهش..ی جا دیگ ...

یه اتفاق( احتمالا یه دروغ از طرف شما یا یه کار بچه گانه )باعث استرس و برآشفتگیت میشه ،اما اون استرس بیخود هست انشاالله به خوبی از اون اتفاق می‌گذری و به آرامش میرسی

یه اتفاق( احتمالا یه دروغ از طرف شما یا یه کار بچه گانه )باعث استرس و برآشفتگیت میشه ،اما اون استرس ...

راستش از کارم استعفا دادم و دارم میرم برای کار جدید .

خیلی استرس اونو دارم

یه اتفاق( احتمالا یه دروغ از طرف شما یا یه کار بچه گانه )باعث استرس و برآشفتگیت میشه ،اما اون استرس ...

شوهرم خواب دیده من گفتم شکمم درده رفتیم بیمارستان یهو گفتند من باردارم و زایمان می‌کنم سه قلو میارم دو پسر و یه دختر همسرم میگفت بچه ها  تپل بودند و میخندبدند تو خواب تعبیرش چیه